Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare: Det är bäst med att blogga!

Moa Alfredsson 20/08
Veckans bloggare från förr berättar!
I en special edition av Veckans bloggare har vi samlat några av de härliga svaren till frågan: Vad är bäst med att blogga?

 

Andrea bloggar om stammning
"Det bästa är att jag får möjligheten att skriva och göra min röst hörd. Det är väldigt spännande, men även nervöst då jag tidigare aldrig varit såhär öppen om mina svårigheter. Jag levde länge i tystnad och det är först nu jag tar plats! Det känns ovant."

Helena, från Helenas enkla vardag, älskar att vara kreativ 
"Det bästa är att man kan ge utlopp för sin kreativa sida. Jag har någonstans att göra av alla mina bilder, som förmodligen annars legat i någon mapp i datorn som jag aldrig tittat på. Jag har fått många nya fina vänner genom bloggen och har fått lära mig så otroligt mycket inom foto och redigering."

Linn tycker att det som är roligt med att blogga väger tyngre än det som ibland kan vara jobbigt! 
"Det sämsta är nog att man aldrig riktigt är ledig, jag har så lätt att stressa upp mig när jag känner att saker och ting hänger över mig. Under perioder när det händer mycket i vardagen är det svårt att få tid över till bloggen, foto och redigering. Då undrar jag hur jag ska hinna allt, medan jag under lugnare perioder stressar över vad jag ska blogga om för ämnen. Haha. Men det roliga väger upp, det finns ju inget härligare än när man får positiv respons på det man skapar - då blir jag lycklig!"

 Ronette älskar det peppiga kommentarerna!
 "Det bästa är ju helt klart utbytet man får såsom peppiga kommentarer och känslan av att en faktiskt har inspirerat någon, samtidigt som jag kan hämta inspiration hos andra."

Rebecka vill aldrig sluta blogga!
"Jag publicerade mitt första inlägg på bloggen samma eftermiddag som jag kom hem från rutinultraljudet när jag var gravid med min son. Jag ville dokumentera min gravidresa, och sen har det bara fortsatt. Jag har absolut inga planer på att lägga av utan vill snarare nå ut till fler och fortsätta utvecklas. En blogg är en perfekt plattform om man som jag älskar att fota och skriva."

Första bilden är ifrån Ronettes fina blogg!

Du kanske även gillar:

-Så får du fler följare på Instagram!

- Så är det att jobba som influncer!

Guide: Så klipper du ut ett föremål i Photoshop! 

- Så här skapar du grymma blogginlägg - 9 tips

- Varför ska man använda taggar och länkar som bloggare? 

Gilla
Visa fler kategorier