Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vi pratar dagdrömmar, inspirationskällor och favoritgodis med veckans bloggare!

Blogg.se 05/02
Det tas upp en himla massa blandade ämnen i den här intervjun med Ronette. Bland annat bloggandets för- och nackdelar, hur hon hanterar trista dagar, vilken som är hennes favoritblogg och hon ger oss både bok- och filmtips!

Veckans bloggare är Ronette som rattar bloggen Thispastweek.

Hos henne hittar vi inredning, gulliga kattbilder, recept, vardagsliv och allt annat man kan önska av en blogg! 

Kanske din nya favorit?

 

Hej Ronette! Vilket himla fint namn du har måste jag säga! Kan du inte börja med att berätta om dig själv med några meningar?

– Hej och tack! Absolut, jag är en snart 27-åring som tycker det är väldigt kul med inredning, kläder och vintage. Jag bor i lägenhet i Oskarshamn tillsammans med min pojkvän och världens gulligaste katt som heter Gossen. Vi är ganska nyinflyttade i den här läggan så just nu sysslar jag ganska mycket med inredningsfix på fritiden. I grunden är jag utbildad till copywriter men jobbar även deltid som säljare i klädbutik. Och så älskar jag att läsa bloggar förstås.

Ni ser ju vilken härlig lägenhet de har!

 

Vad är det bästa och det sämsta med att blogga?
– Det bästa är ju helt klart utbytet man får såsom peppiga kommentarer och känslan av att en faktiskt har inspirerat någon, samtidigt som jag kan hämta inspiration hos andra. Sämsta är väl att det är ett så snabbt medie, att ett inlägg som en kanske lagt ganska mycket tid på ändå bara ”lever” i nån eller några dagar.

 

 

Ja visst är det synd att flödet går så snabbt hela tiden?! Nu tänkte jag i alla fall att vi ska köra en lista med dina favoriter just nu i olika kategorier. Okej? Yes, då kör vi!

Bok:  Jag vet allt det här av Annika Paldanius.

Film:  Léon har länge varit min absoluta favoritfilm. Går att se på Netflix nu.

Godis: Saltlakrits, alltid. Och smash ifall det räknas som godis. Ni vet de där chokladdoppade sombrero-snacksen. Är verkligen kär i smash.

Klädesplagg: Kostymbyxor! Dressad och bekväm samtidigt.

Blogg: Elsa Billgrens.

Hej Gossen!!

 

Åhå, det där smash låter som något man vill prova! Har du tips på hur man kan hitta inspiration om man har en sådan dag när allt känns lite trist och meningslöst?
– Sådana dagar brukar jag antingen testa ett nytt recept, pyssla, leta upp en peppig podcast eller försöka komma iväg och byta miljö. Göra det mysigt helt enkelt. Kanske starta dagen med att äta pannkakor jättelänge, för att sen titta in i någon seconhand-butik, och efter det dagdrömma en stund i badet. Är verkligen en dagdrömmare av rang!

 

Mums för pannkakor!

 

 Ja men på tal om drömmar - hur ser livet ut om 5 år ifall du får drömma helt fritt?
– Universums svåraste fråga typ! Jag har ganska många drömscenarion, men ett skulle vara att bo med min lilla familj i ett fint Madicken-hus med trägolv och kakelugn. Ett stenkast bort finns hästhagar och ett stall där jag är medryttare på en gullig ponny, och i huset har jag en hund och en katt. Mycket djur ska det vara! Jag skulle jobba med sociala medier och PR på något sätt, kanske driva eget. Vi odlar alla våra grönsaker själva i trädgården och har massvis med fruktträd och buskar. Ungefär så.

 

Det låter som en underbar framtid, håller tummarna för att det blir så! Tack snälla du att du tog dig tid att prata med mig! Lycka till framöver!

 

Här hittar ni Ronettes blogg!

 

KANSKE VILL DU OCKSÅ LÄSA:

- 10 brunchrecept du kommer älska!

- Våra mest lästa blogginlägg 2017! 

- Såhär får din blogg fler läsare!

- Hurra för dessa härliga bloggkompisar!

- Hur är det att göra praktik på blogg.se? Svaret får du här!

Gilla
Visa fler kategorier