Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

6 bloggvänskaper vi tokhyllar (friendship goals deluxe!)

Blogg.se 24/05
Länge sågs bloggare som rivaler och klimatet på internet var inte alltid så peppande. Men det stämmer faktiskt inte. Bloggare är grymma på att lyfta varandra. Här har vi sex bloggvänskaper som peppar och stöttar varandra i ur och skur!

Vänskap är utan tvekan det finaste som finns!

Vi vill att bloggvärlden ska vara en trygg och peppande miljö.

Här hyllar vi sex bloggvänskaper som är friendship goals!

 

Petra Tungården och Michaela Forni

 

Dessa kvinnor har tagit medievärlden med storm sedan dag ett! Michaela och Petra lärde känna varandra i tidiga tonåren på hemmafester. De startade bloggar ungefär samtidigt och har gått sida vid sida sedan dess!

 

Michaela har ägnat ett helt blogginlägg till Petra där hon skriver att hon ser dem mer som systrar och att de är oslagbara tillsammans. Vi på redaktionen kan inte låta bli att hylla deras vänskap!

 

Frida Vega Salomonsson och Flora Wiström

 

Flora och Frida är de coola storasystrarna man alltid ville hänga med. Förutom sina respektive bloggar är Flora författare till boken Stanna och Frida chefredaktör för tidningen Nuda.

 

De träffades genom sina bloggar och har sedan dess tagit både internet och Stockholm med storm! De har podden Flora och Frida tillsammans där de pratar om allt från utbrändhet och socialt ansvar till mat och relationskriser.

 

Cissi Wallin och Natashja "Lady Dahmer" Blomberg

 

Svägerskorna Cissi och Natashja syns och hörs överallt. De fortsätter att skapa den ena åsiktsstormen efter den andra. På sina bloggar skriver de mycket om feminism och kroppspositivism.

 

Tillsammans driver de podden Penntricket som har hyllats av både Bloggkommentatorerna och Bloggbevakning! De är en riktigt uppfriskande duo – och de är inte rädda för att ta i med hårdhandskarna.

 

Vanja Wikström och Josefin Dahlberg

 

De träffades när Josefin var chefredaktör för Modette och letade efter en ny bloggare. De klickade redan dag ett och har varit oskiljaktiga sedan dess. På deras bloggar kan ni läsa om mycket girl power, men även Josefins nykterhet och Vanjas mammaliv.

 

Dessa power babes har podden Josefin och Vanja tillsammans och jobbar just nu på deras gemensamma bok. Vi på redaktionen ser fram emot att få läsa den!

 

Molly Rustas och Hanna "Hannalicious" Friberg

 

Molly och Hanna lärde känna varandra 2013 under en fem veckor lång språkresa i Kalifornien. Det är bara en av resorna de har gjort tillsammans och idag är de närmare än någonsin.

 

Sedan språkresan har de varit i både Miami och Paris tillsammans. Både Hanna och Molly är i modevärlden då Hanna har designat en kollektion för NA-KD och Molly har designat en för Bubbleroom.se

 

Sriwanna Salomonsson och Ida-Marie Isaksson

 

Sriwanna och Ida-Marie är båda drivna livsstilsbloggare och bloggar mycket om inredning. Sriwanna berättar att hon och Ida-Marie faktiskt träffades genom Instagram. 

 

– Ida-Marie hade biljett upp till Formexmässan i Stockholm och undrade om jag vill hänga på. Enda sedan den trippen har vi varit oskiljaktiga!

 

De pratar ofta mycket deep talk med varandra och planerar just nu en resa tillsammans – vem skulle inte vilja hänga med denna superduo! 

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR: 

  • Såhär lindrar du din PMS med 8 enkla knep
  • Om du bloggar på Blogg.se kan dina inlägg bli delade hos Nyheter24
  • Här är 50 bloggare du ska hålla ett extra öga på!
  • Fast i jobbsökarträsket? Här är 9 faser du går igenom när du söker jobb
  • Vill du veta hur det är att jobba på Blogg.se? Praktikanten Rode berättar!

 

Gilla
Visa fler kategorier