Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare om hur man lyfter sin statistik! 

Moa Alfredsson 02/04
Helenas enkla vardag är bloggen som haft nästan 5 miljoner besök. Följ med behind the scenes och få reda på hur man gör för att framgångsrikt växa en blogg!

Veckans bloggare Helena tyckte egentligen att dottern skulle börja blogga men blev istället tillslut själv sugen på att dela med sig av livet online. I vår intervju berättar hon om varför hon startade sin blogg för 7år sedan.

Nästan 5 miljoner besök senare är bloggen mer framgångsrik än någonsin och vi ville ta reda på allt!

 

Hej Helena! Berätta vad din blogg handlar om? 
Jag har en livsstilsblogg som handlar om sådant jag är intresserad av. Man kan nästan säga att det är som en digital dagbok. Den innehåller mycket tips på mode, inredning, resor, recept och allt som får tillvaron att kännas lite bättre. Men också viktproblem och andra funderingar om livet. 

På bloggen hittar du en massa inrednings tips och tricks! Inspireras av Helenas härliga stil. 

Vi älskar din mix av ämnen! Hur kom det sig att du började blogga?
Jag tyckte min dotter skulle skaffa en blogg, men hon var inte ett dugg intresserad av det. Jag läste mycket bloggar och började tänka mitt liv som i en blogg: om jag hade en blogg skulle jag skriva om det här. När jag sedan fick min första systemkamera tog jag så mycket typiska bloggkort så tillslut fick en kollega hjälpa mig att starta en blogg och det är nu snart sju år sedan.

Läs Helenas tankar om mat och vikt!

Kan inte du berätta: Vad är bäst men också sämst med att blogga?
Det bästa är att man kan ge utlopp för sin kreativa sida. Jag har någonstans att göra av alla mina bilder, som förmodligen annars legat i någon mapp i datorn som jag aldrig tittat på. Jag har fått många nya fina vänner genom bloggen och har fått lära mig så otroligt mycket inom foto och redigering. Det sämsta är när det blir problem med bloggen då kan man nästan få panik. Då önskar jag att jag kunde mer om datorer och dess program. Annars är det väl bloggtorka som dyker upp ibland.

Vill du veta mer om Helena så har hon gjort ett stort inlägg där hon berättar mer om sig själv!

Du har ju en stor och proffsig blogg, vilka är dina bästa tips för en bloggnybörjare som vill växa sin blogg?
Oj det var snällt sagt. Men jag skulle säga att vara ihärdig och ödmjuk, kommentera hos andra och länka till andra(utan att kräva länkar tillbaka). Tillslut växer man, en del växer snabbare än andra. För mig har det nog tagit rätt lång tid. Jag fick ett lyft i statistiken när jag kom till blogg.se från Blogspot, för här har man en chans att synas på eran hemsida ibland. Andra tips är att göra inlägg ofta. Jag har alltid gjort minst ett inlägg per dag. Försök redigera bilderna litegrann i alla fall. Jag använder gratisprogrammet Photoscape. 

Vi älskar Helenas coola stil! Hitta alla hennes härliga outfits här!

Vi avslutar på topp: Vad gör dig riktigt glad och får dig att må bra?
När jag vaknar en solig dag och är ledig. Jag kan sitta ute vid poolen och äta frukost. Extra glad blir jag om mina barn och barnbarn kommer och gör mig sällskap. Om det sedan ramlar in lite vänner på en bit mat då är dagen verkligen perfekt. Jag älskar att skratta och att umgås med människor som får mig att skratta, då känner jag mig riktigt glad!

Tusen tack Helena för att vi fick prata med dig! 
Gilla
Visa fler kategorier