Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg: Angelicas Värld

Blogg.se 25/03
Angelica älskar kaffe och ska tillsammans med sin man Tomas göra en "Svensk klassiker" under 2016. I intervjun avslöjar hon även vilken hennes största last i livet är och vad som får hennes hjärta att slå lite extra fort.
Hur skulle du sammanfatta din blogg?

– AngelicasVärld är en salig röra med härligheter. Allt från snor till glamour och livet i all sin enkelhet. Alltid i en positiv anda och med mycket glädje till livet… Ja och mycket snittblommor, kaffe och doftljus blir det också!

 

 

Hur kommer det sig att du började blogga?

– Min fina vän Petra hade en blogg för länge sen, det var så härligt att följa hennes liv att jag vart så inspirerad att jag startade upp en egen blogg om mitt liv. Så jag har nog Petra att tacka för detta!

 

Du vann tidigare 50 000 poäng i vår tävling på Facebook. Varför ville du vinna?

– Anledningen att jag var med och tävlade om dessa 50 000 poänge var nog mest för att slå ett slag för oss som är 35+ och bloggar. Det är så fullt med bloggar som handlar om bebisar, gravida eller personer i 20-års åldern och jag är liksom förbi det där, det tilltalar mig inte och jag läser själv inga sådana bloggar. Sen så VET jag att det finns en stor målgrupp med läsare som är som jag, som vill läsa bloggar som de kan identifiera sig i och inspireras av.

 

 

Hur ser en normal dag ut i ditt liv?

– Oj, det varierar. Ett exempel på min morgon kan du läsa om här. Vi har ju tre barn som ska komma upp, äta frukost ta sig till skolan, sen så är det jobb för min del. När jobbdagen är slut är det middag som ska röras ihop, barn som ska skjutsas till träningar/aktiviteter, jag ska själv hinna med att träna och så ska vi gå igenom läxor och kanske landa lite hemma innan kvällen kommer - så inte så glamouröst. Jag lever nog ett ganska vanligt familjeliv med allt vad det innebär.

 

Finns det några spännande planer för 2016?

– Jo det gör det! Jag har skrivit ett inlägg om mina mål för 2016 HÄR, men det mest framstående är nog att jag och min man har fått för oss att göra En Svensk Klassiker! Vi börjar med Vätternrundan i juni (30 mil cykel), sen Vansbrosimningen (3 km), Lidingöloppet (3 mil) i september och avslutar i februari 2017 med Vasaloppet (9 mil). Känns riktigt roligt och spännande - en ordentlig utmaning och jag är mer taggad än någonsin!

 

  

Om du vann en miljon, vad skulle du göra för dem då?

– Roligt att du frågar! Vi satt faktiskt vid middagsbordet här om dagen och pratade om att vinna pengar och vad vi skulle göra då. Barnen önskade sig allt från en pool till hund och att värva Zlatan till Hammarby, men jag tror nog att vi skulle investera de pengarna i minnen för hela familjen så resor och upplevelser. Ja, och en pool låter ju i och för sig inte helt fel!

 

Vad är det första du gör på morgonen?

– När jag snoozat några gånger så kliver jag upp och gör kaffe - jag har världens sämsta morgonhumör och behöver i alla fall två koppar kaffe innan jag är talbar!

 

  

Favvobloggar:

– Jag har faktiskt en kategori på bloggen, Nätkärlek, där jag då och då tipsar om bloggar jag gillar och som jag tycker fler ska titta in till. Men några jag tittar in till nästan dagligen är Home 2 tiny, Hemma hos Pillan, House of Philia, Gott för själen och Stars in life.

 

 

Vad får ditt hjärta att slå lite extra fort?

– Det är de där härliga tillfällena med familjen, när livet känns sådär bra när vi alla fem är tillsammans. Som till exempel på fredagskvällarna när barnen själva lagar middag, oftast tacos. Jag och Tomas får sitta i vardagsrummet och prata själva och landa efter jobbveckan. Sen så sitter vi ner till middag tillsammans, samtalar länge om allt mellan himmel och jord och har det så där mysigt - då klappar hjärtat lite extra och fylls med kärlek - känner mig lite extra lyckligt lottad då.

 

  

Avslöja tre saker ingen vet om dig:

1. Jag äter minst en chokladkaka i veckan!! Choklad är nog min största last i livet! Favoriten är Marabou Black - kombon med choklad och lakrits är himmelsk!

2. Jag lär mig alla former av texter utantill väldigt fort. Jag kan citera flera stycken av Shakespeares (Matchbett, Hamlet och Sonnet 18). Ja, och den härliga ”låten" i den gamla F-musli reklamen och introt till Fresh Prince sitter också som en smäck….och så det mesta som går på radion…texter sätter sig bara och så blir de kvar. Sen så irriterar jag mig väldigt lätt på folk som sjunger fel!

3. Jag har faktiskt kört hundspann runt Kebnekaise - en så häftig upplevelse. Tyvärr är jag ju så gammal att detta var innan digitalkamerans explosion så jag har inte så många bilder från den turen.

 

Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier