Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Så tjänar du pengar på din blogg

Blogg.se 25/09

Om du har en blogg hos Blogg.se så kan du genom Tourns verktyg tjäna pengar på din blogg. Här berättar vi hur du gör för att se alla aktiva kampanjer och komma igång. 

Äntligen är det dags att berätta något som vi tror att många kommer att tycka om. Blogg.se lanserar nu tillsammans med Tourn en ny funktion som gör det lättare att tjäna pengar på din blogg. Genom att koppla ihop din blogg med Tourn-verktyget kan du vara med i betalande kampanjer. 

 

Så här kopplar du ihop bloggen med Tourn: 

1. Logga in på din blogg och kolla på "Översikt". 

2. Koppla ihop din blogg till Tourn-verktyget. 

3. Klicka på "Gå till Tourns kampanjsida" och se vilka aktiva kampanjer som finns tillgängliga. Vissa behöver du ansöka för att få vara med i – och andra kan du lägga in direkt på din blogg. I inforutan till höger kan du läsa lite mer om hur kampanjerna går till. 

 

 

PSSSST: När du gör kampanjer är det viktigt att skriva att inlägget är ett samarbete med kund. Lite onödigt att bryta mot marknadsföringslagen. 

 

Du kan få din ersättning utbetald när du har tjänat ihop 500 kronor. 

 

Låter detta intressant? Här kan du se hur en kampanj kan se ut (eller klicka på bilden ovan). Detta är en kampanj med färdigt kollage som bloggaren klistrar in i ett blogginlägg. Du får sedan betalt för varje klick som görs till produkterna.  

 

Gilla
Visa fler kategorier