Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är de 5 största privatbloggarna i Göteborg - finns du med på listan?

Matilda Danielsson 02/09
Här är de fem största privata bloggarna i Göteborg. Staden visar sig ha en grym blandning av bland annat hund- och mammabloggar. Kanske finns det en blogg för dig?

Undrar du vad storstaden Göteborg har att erbjuda i bloggvärlden?
Kanske söker du efter lite goa och inspirerande bloggar?
Då har du definitivt kommit rätt.

 

1. På Smällen - Emma

Emma är en tvåbarnsmamma som tillsammans med sina två barn och barnens pappa lever sitt liv i Göteborg. På bloggen delar hon med sig av fina bilder från deras vardag varvat med härliga texter. 

 

 

2. Vouges DogBlog - Peter Gustafsson

På Peters hundblogg hittar läsaren information om olika hundutställningar, söta hundbilder och allt däremellan. Det bjuds dessutom på trevliga familjefoton som knappt går att slita sig ifrån...

 

 

3. Thaimorsan - Siranee
Siranee är mamma till två små barn och i sin blogg får läsarna hänga med på hur det är att till exempel ha rest med en 10-månaders bebis ända till Thailand för en längre period. Hennes favoritintressen är matlagning, vin och resor, som hon mer än gärna delar med sig av på sin blogg.

 

 

4. Göteborgsmorsan - Malin
På Malins blogg finner ni inlägg om hennes vardag med hennes familj, utflykter dem gör tillsammans och inte sällan får vi se kosttips eftersom Malin är dessutom kostrådsutbildad och tipsar gärna om vad vi bör stoppa i oss.

 

 

5. FIT by Emma Hå - Emma
Emma skriver öppet om hennes kärlek till träning och delar med sig av erfarenheter hon fått av träning, viktnedgång och liknande. Hon fokuserar dessutom mycket på färgglada bilder vilket ju är trevligt för ögat!Källa: Bloggportalen 31/8 -16

Vi har samlat de fem största privata bloggarna i Göteborg från Bloggportalens topplista.


 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier