Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vi svarar på era frågor!

Moa Alfredsson 01/08
Svar på frågorna du undrat över!

Vi svarar på några av dom frågor vi ofta får!

 

Hur gör jag för att bli veckans bloggare?
Vi har skrivit en helt artikel om hur du gör för att bli veckans bloggare. Den kan du läsa här. Du kan också alltid maila redaktionen på: redaktionen@blogg.se

Hur hamnar jag på blogg.se's startsida?
Vi väljer ut bloggar varje vecka som vi puchar för på startsidan. Vi vill ha så många olika bloggar som möjligt på startsidan. Berätta för oss om din blogg. Skicka en länk till vår redaktionsmail så att vi kan hitta din blogg!

Hur gör jag för att få hjälp med min blogg när den strular?
Vi har en grym kundtjänst som jobbar med allt sådant. Berätta om ditt problem och skicka ett mail till: kundtjänst@blogg.se
Kundtjänst svarar på dina frågor via mail, vardagar mellan 07.30 - 16.00.

Kan blogg.se hjälpa min blogg att växa?
Förutom att lägga upp bloggar på statsidan så kan vi också promota din blogg i våran instagram. Följ vår instagram på @bloggse och tagga oss i dina bilder. Då hittar vi lättare din blogg. För att nå ut till fler läsare kan du också använda dig av vår synas funktion. Läs mer om den här!

Varför ska jag köpa PRO? 
Om du vill ha tillgång till alla snygga designmallar, få avancerad statistik för att se vad dina besökare vill läsa om och kunna styra över vilka annonser som visas på din blogg så rekommenderar vi att du köper något av våra PRO-paket. Här kan du läsa mer om vad PRO innebär och om dom olika paketen! 

Hur får jag bort bilder på mig själv på någon annan blogg?
Kontakta vår kundtjänst och skicka med länkar till varje blogginlägg där bilder på dig/ditt namn är med. Om det är mer än 10 länkar behöver vi be dig kontakta bloggägaren istället då vi dessvärre inte har allt för mycket tid att lägga på liknande ärenden.

Varför fungerar inte min domän?
Detta kan bero på att din domän löpt ut och behöver förlängas. Detta görs tyvärr inte automatiskt när man köper PRO, utan domänen och PRO förlängs separat. Kontakta vår kundtjänst för att se hur du kan få igång domänen igen.

Vad är skillnaden mellan sidvisningar och unika besökare? 
Unika besökare är antalet personer som besökt din blogg och sidvisningar är antalet klick på din blogg. Det blir ganska snabbt många sidvisningar om man klickar sig in på olika inlägg, läser/skriver kommentarer och så vidare.

Hur tar jag bort min blogg?
Gå in på kontoöversikten och klicka på krysset i högra hörnet på den blogg du vill ta bort. Detta gör inte att kontot raderas utan endast bloggen.

Om du inte har tillgång till ditt konto, kontakta vår kundtjänst här för att återfå åtkomst till kontot. Skriv med bloggadressen ärendet gäller, ditt personnummer (sex första siffrorna räcker) och ditt telefonnummer för eventuell motringning.

Bra kontaktuppgifter att ha koll på:
Kundtjänst: kundtjänst@blogg.se
Redaktionen: redaktionen@blogg.se 

Bild lånad från vår fantastiska bloggare Alexandra! 

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

Så blir du inredningsstylist! Bloggaren berättar hur du gör karriär med inredning! 

- Mammabloggaren ville ha barn som 18-åring!

- Blogg-tips: så får du fler läsare!

- Hon gick ner 95kg: Så gjorde hon! 

Gilla
Visa fler kategorier