Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Blogg-tips: Så får du fler läsare!

Moa Alfredsson 11/04
Vi tycker att din blogg förtjänar mer uppmärksamhet. Därför har vi samlat tipsen som ger dig fler bloggläsare!
Vi vet att vi har en massa fantastiska bloggare som lägger ned mycket tid och energi på sina inlägg. Vi tycker att ni förtjänar ännu mer läsare och därför har vi satt ihop en nybörjarguide i hur man ökar sin läsarskara.

 

Hitta din stil
Dina följare vill lära känna dig, din stil och veta mer om det som gör dig unik. Fundera över hur du kan få fram dig själv i din blogg. Har du ett speciellt språk, bilder som man lätt kopplar ihop med dig eller ett ämne du skriver mycket om som just du är expert på?

Alexandra är expert på sociala medier och delar med sig av alla sina tips på bloggen! Praktiska tips utlovas! 

Använd flera plattformar
Pusha för din blogg på Instagram, Facebook och i andra sociala medier. Även om du i nuläget inte har så många följare se till att dina nära vänner följer det du gör online så att de i sin tur kan sprida din blogg vidare.

Publicera kontinuerligt
Läsare gillar att följa bloggar som de kan lita på när det kommer till uppdateringar. Hur ofta du väljer att publicera inlägg är upp till dig men försök att göra publiceringstakten kontinuerlig. Ett inlägg varje dag klockan 8 på morgonen eller två inlägg i veckan på måndagar och torsdagar är exempel på scheman man kan hålla.


Vår bloggare Frida har bestämda dagar för olika teman hon har på sin blogg. Lördagar är exempelvis alltid dagen hon svarar på läsarfrågor. Tips!

Var aktiv i bloggvärden
Något av det roligaste med att blogga är ju att vara del av blogg communityt. Kommentera andras bloggar för att de ska hitta till dig men också för att peppa dina bloggkollegor. Kanske träffar du en ny härlig vän via bloggen?

Tipsa om ditt inlägg till oss
Vi älskar att lyfta era fantastiska bloggar! Har du ett inlägg du är extra stolt över? Maila det till vår redaktion så kanske det kommer upp på vår startsida. Maila till:[email protected]

Fotot på omslagsbilden har vi lånat från vår fantastiska bloggare Frida bakom Trendenser.
Gilla
Visa fler kategorier