Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Matsedel: Inspireras av bloggarnas recept!

Moa Alfredsson 08/04
Recept för veckans alla dagar!
Trött på att äta samma sak hela tiden? Låt dina favvo-bloggare guida dig genom matveckan. Ta inspiration från deras recept och skapa en härlig (och instagramvänlig) måndag till söndag matsedel!

 

Måndag - Jordnötsgryta med OUMPH!
Börja veckan på rätt sätt med en värmande gryta. Perfekt att göra extra av och ha som matlådor inför resten av veckan med. Så lyxigt att få äta vegetarisk jordnötsgryta på en måndag som dessutom är rik på protein, järn, magnesium och antioxidanter!

Tisdag - Pestolax med Citron
Testa Jessicas snabblagade laxrecept med grön pesto toppad med citron. Servera med lite potatis och sallad och du har den perfekta middagen under 30 minuter. Tips: En barnfavorit!

Onsdag - Våfflor!
När man tagit sig igenom halva arbetsveckan så får man fira med våfflor. Toppa med matigare tillbehör så som räkor och cream fresh. Eller kör en efterrättsvåffla med nutella och sylt.

Torsdag - Italienska Dumplings
Vi säger som Emelie: Pasta är meningen med livet. Och du kommer garantera imponera på vännerna och familjen om du bjuder på hemmagjorda dumplings på torsdagsmiddagen.  

Fredag - PIZZA! 
Inget säger fredag så som pizza. Och vad sägs som en fredagsmys pizza toppad med prosciutto, färska fikon, rostade pinjenötter, honung och rosmarin?

Lördag - Lyxig blomkålstortilla!
Sitter du och funderar på vad du ska bjuda på under lördagsmiddagen. Look no further. Vår bloggare som går under namnet Citroncest har bästa tipset: Blomkålstortilla med avokadokräm och brysselkål!

Söndag - Brunch! 
Efter en härlig sovmorgon får man unna sig en riktig söndagsbrunch. Precis som Linnea. Hur låter plättar med bär, grädde och choklad?

LÄS MER:

- 10 kvinnor att inspireras av!

- Så byggde hon Zlatans varumärke!

- Här är tips för att hantera ångest! 

Gilla
Visa fler kategorier