Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN #mysafety

5 tecken på att det är dags att byta jobb!

Moa Alfredsson 16/11
Känner du igen dig?

Vi spenderar nästa mer tid på vårt jobb än vad vi gör hemma. Därför är det viktigt att ha ett jobb man tycker om. Men hur ska man veta när det är dags att byta arbetsplats? Här är 5 signaler som typer på att det är dags för dig att böja leta efter ett nytt jobb.

 

Du har alltid söndagsångest
Det är inget konstigt att inte alltid vara superpeppad på att gå tillbaka till tidiga morgnar och vardag efter en härlig helg. Men om du nästa varje söndag upplever att du får ångest när du tänker på måndagen, jaa då kan det vara dags att byta arbetsplats.

Du känner ingen glöd i det du gör
Har du en ganska så obrydd inställning till hur det går för företaget du jobbar på eller känner att det inte spelar så stor roll hur dina resultat blir? Då är det verkligen dags att byta! Du förtjänar att känna passion i det du gör!

Du pratar ofta negativt om ditt jobb
Det är naturligt att prata och ventilera saker som händer på jobbet med nära och kära. Men om du väldigt ofta pratar illa om din arbetsplats kan det vara ett tecken på att det inte längre är rätt jobb för dig.

Arbetsdagen går långsamt
Dagarna flyter på i snigelfart och du kollar ofta på klockan och räknar ned timmarna till dess att du slutar.

Du känner dig ofta trött och utmattad
Jobb är jobb men det är självklart inte meningen att du konstant ska gå runt och må fysiskt eller psykiskt dåligt. Inget jobb är så viktigt! Lyssna då på din kropp och se dig omkring efter något annat.

TYCKER DU OM DETTA KANSKE DU OCKSÅ GILLAR:

- Älska kroppen: 5 instagramkonton du måste följa!

- Så gör du en Pumpkin spice latte!

- Håll dig pigg i höstmörkret: Så gör du! 

Gilla
Visa fler kategorier