Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Hemligheterna på Instagram du måste ha koll på!

Moa Alfredsson 23/10
Alla dom dolda funktionerna avslöjade!
Har du koll på alla Instagrams funktioner? Det finns en massa hacks du kan ta till för att underlätta ditt Instagram-liv. Ta tillexempel till det dolda knepet som gör att du kan stalka någon utan att upptäckas. Livsförändrande!

 

Byt typsnitt på din bio!
Få din Instagram profil att sticka ut genom att ändra typsnittet i din beskrivning. Använd en sida som exempelvis LingoJam. Skriv ut det som ska stå i din bio, välj ett snyggt typsnitt och kopiera sedan det du skrivit. När du sedan klistrar in det i din bio kommer typsnittet att följa med! Smart va?!

Hoppa mellan dina olika konton!
Har du flera olika Instagramkonton? Nu kan du synka dina olika konton så att du smidigt kan hoppa emellan dem. Gå in via din profil på inställningar. Scrolla sedan hela vägen ner. Där finns alternativet: Lägg till konto. När du lagt till ditt konto kan du med en knapptryckning byta emellan dina olika konton. 

Se vad dina vänner gillar!
Nyfiken på vad dina vänner följer och gillar? Det kan du enkelt kolla! Klicka på hjärtikonen i menyfältet längst ner. Högst upp kan du sedan välja att klicka på alternativet Följer. Då ser du vad personer som du följer är inne och gillar! 

Spana in någons bilder utan att råka gilla!
Vill du kunna kolla igenom någons bilder utan att vara rädd för att råka dubbelklicka på någon? Börja då med att söka upp den profil du vill spana in och låta bilderna på sidan laddas. Sätt sedan din mobil på flygplansläge. Sen kan du utan rädsla för att råka gilla kolla igenom bilderna. Eftersom du inte har internet kommer du helt enkelt inte kunna gilla en bild! 

Dölj kommentarer som innehåller vissa ord!
Har du ett större konto och vill se till att konstiga eller taskiga kommenterar inte syns i kommentarsfältet? Du kan själv ställa in vilka ord som Instagram ska blockera i dina kommenterar. Gå in på inställningar och scrolla ned till fliken kommentarskontroller. Därifrån kan du välja det manuella alternativet och skriva in de ord du vill att Instagram ska ta bort. 

Välj ordningen på dina filter!
Alla har sitt favorit filter och du kan organisera filtren på Instagram så att det passar just dig. Börja med att öppna en bild som om du skulle redigera den. Gå in på filtersidan och scrolla hela vägen till höger. Klicka sedan på alternativet hantera. Där kan du ändra ordningen genom att dra filtren till nya platser. Du kan också dölja filter genom att bocka av dem. 

Göm bilder du blivit taggad i!
Om du blivit taggad i en bild du inte är så förtjust i kan du lätt ta bort detta. Gå till den taggade bilden och klicka en gång så att taggen på dig kommer upp. När du sedan klickar på den kommer en ruta upp med alternativ. Klicka då på fliken fler alternativ. Där kan du välja att ta bort dig från bilden.

GILLANDE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Hon dokumenterade sin graviditet!

DIY-bloggaren: Att pyssla beöver inte vara svårt!

- Fredagssnack: Jag inspireras av mig själv! 

Så löser mammabloggaren en dålig dag!

 

Gilla
Visa fler kategorier