Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare: Så löser mammabloggaren en dålig dag!

Moa Alfredsson 10/09
Så bra tips!
Linda Bloms blogg får du en blandning av allt. Mysig vardag med barnen blandas med företagslivet och inredning. Men hur gör Linda om hon vaknat på fel sida? Till oss ger hon sina bästa tips på hur man gör för att vända en dålig dag!

  

Hej Linda! Vad handlar din blogg om?
Min blogg är en salig blandning på det som ligger mig nära hjärtat. Mina barn och familj, vänner, fotografering, inredning, barnkläder och tankar, funderingar och upplevelser såklart.

På bloggen får du följa Lindas mysiga vardag!

Vilken härlig mix! Vad är det bästa med att blogga?
Att kunna ge utlopp för sin kreativitet, enkelt kunna gå tillbaka och minnas det som varit och såklart dialogen med läsarna.

Ta del av härliga inredningsbilder!

Vad inspirerar dig just nu?
Hösten! När den årstiden kommer fylls hela jag av ny motivation och inspiration. Just nu ligger fokus på att börja fixa och inreda ordentligt i vårt hem som hittills med blivit inrett med "tillfälliga lösningar" då vi ville känna på hur det känns först.

Linda tipsar om roliga leksaker!

Om du har en dålig dag, hur vänder du den?
Jag är nog egentligen en ganska glad och positiv människa. Men har jag en riktigt dålig dag så tillåter jag mig själv att ha det. Deppar, surar eller vad det än må vara. Sedan tar jag tag i mig själv och gör saker jag tycker är kul! Sedan skall jag säga att jag ofta blir avbruten i negativa tankar också i och med att jag har två små barn. Tänker snabbt på annat och har fullt upp och för att inte tala om alla skratt som barnen faktiskt bjuder mig på om dagarna. Sjukt roliga små människor!

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Därför älskar vi att blogga!

DIY bloggaren tipsar: Så kommer du igång med att sy!

Mammabloggarna du bara måste ha koll på!

Så gör du en grym videoblogg! 

Gilla
Visa fler kategorier