Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Fredagssnack: Att pyssla behöver inte vara svårt!

Moa Alfredsson 07/09
DIY bloggaren tipsar!
På Annikas blogg Mittlivkreativ blir DIY-ande och pysslande lätt! Få tips om hur du enkelt och billigt kan göra speglar, tavlor och snygga vaser. Efter den här intervjun kommer du bli sugen på att göra något kreativt i helgen!

 

Vi vill veta mer om din blogg!
Min blogg är en blandning av gör-det-själv saker (DIY) och inredning. Jag tycker det är kul att skapa, pyssla och inreda och delar gärna med mig hur man gör på bloggen så att andra också kan se att det behöver inte vara så svårt.

Hur fina är inte dessa pappersblommor som Annika gjort av kaffefilter?!

Vi älskar dina pysselinlägg! Hur ser din perfekta dag ut?
Jag vaknar upp utvilad och börjar dagen med en kopp kaffe och frallor. Besöker gärna nån loppisbutik och sedan hem och pyssla med något projekt som jag har på gång. Får gärna va nåt jättestort som renovering av något haha. Hela familjen spelar spel tillsammans och avslutar kvällen med en god middag, film och snacks!

Så gör du din egna spegel - med hjälp av klädnypor och plast skedar!

Åh, det låter så härligt! Om du fick ge ett råd till ditt yngre jag, vad hade du sagt?
Våga göra saker som du tänker eller drömmer om. Tänk inte på vad alla andra kommer tycka eller tänka om dina val. Det är lätt att du annars står en dag och tänker "Tänk om...". Ta vara på dagarna för de går fort, helt plötsligt har ett år till gått utan att du hunnit med så försök leva i nuet. Och en sak till.. Du kan inte göra alla nöjda! Det går bara inte. Kör 80/20 principen, den funkar till det mesta!

Så gör du din egna tavla!

Så bra saker! Sista frågan: vad längtar du till just nu?
Jag är svag för hösten och gillar färgerna och att få krypa upp i soffan med en filt och tända ljus så just nu ser jag fram emot en härlig höst med massor av roliga projekt!

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Därför älskar vi att blogga!

DIY bloggaren tipsar: Så kommer du igång med att sy!

Mammabloggarna du bara måste ha koll på!

Så gör du en grym videoblogg! 

Gilla
Visa fler kategorier