Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Så håller du dig pigg i höstmörkret! 

Moa Alfredsson 30/10
Vi har samlat de bästa tipsen!
När det börjar skymma redan vid fyra vet man att vintern är på väg. Känner du att mörkret gör dig trött? Igen fara. Vi har tipsen som gör vintermånaderna lite enklare.

 

Se till att få ljus varje dag!
Ansträng dig lite extra för att i alla fall för en liten stund få ta del av solljuset varje dag. Detta för att undvika att påslaget av kroppens sömnhormon blir för stort. Jobbar du hela dagen kan du tillexempel försöka hinna med en promenad under lunchen för att fånga upp lite av det sällsynta oktoberljuset.

Boosta med D-vitamin!
Om du trots allt att har svårt att hinna med en promenad i solljuset kan det vara bra att grunda med D-vitamin på annat sätt. Ett tips kan vara att ta D-vitamin kosttillskott för att kompensera för bristen på solljus.

Planera in roliga saker!
Håll dig aktiv genom att hitta på saker du får energi av. Planera in något du kan se framemot på dagar som känns lite extra mörka. Kanske en biokväll eller en kompismiddag får plats i kalendern?

Håll koll på blodsockret!
För att du ska orka hela oktoberdagen är det viktigt att blodsockernivån i kroppen är jämn. Ett enkelt sätt att se till att så är fallet är att sprida ut måltiderna jämt under dagen. Låt det inte gå flera timmar utan att du äter något. Vintern är mellanmålets tid!

Ta det lugnt!
Vi är många som blir extra trötta på höst och vinter när det blir mörkare ute. Det är okej. Nu är tiden att sänka kraven och tillåta sig själv att vila!

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Hur introvert är du? Ta reda på det i vårt quiz!

- Dom dolda instagramfunktionerna du bara måste ha koll på!

- Älska kroppen: 5 tjejer som inspirerar!

Gilla
Visa fler kategorier