Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Alice om resan: "Det var inte en dans på rosor även om det kan se ut så om man kollar på min blogg"

Moa Alfredsson 08/10
Veckans bloggare om sin backpacking resa i Asien!
Veckans bloggare Alice har precis kommit hem från sin tre månader långa backpackingresa i Asien. En resa hon till stor del gjorde helt själv! Inspireras av tjejen som vågar göra det hon drömmer om även om det är läskigt!

 

Hej Alice! Vand handlar din blogg om?
Hur svår fråga!? Min blogg är väldigt blandad med mycket olika inlägg. I min blogg hittar du allt från vardagliga inlägg till tankar, tips, resor, vegetarisk matlagning, bloggdesigntips och bilder. Min blogg började faktiskt som en fotoblogg för lite över 7 år sedan och har på senare år övergått till en mer personlig och vardaglig blogg. Jag älskar att jag har en plats att skriva av mig på och därför skriver jag om det som ploppar upp i huvudet och jag posta även en hel del bilder.

Sugen på att resa? Då måste du läsa Alice bästa backpacknings tips!

Vi älskar blandningen! Kan du berätta om något du gjort som du är extra stolt över? 
Jag är stolt över min backpackingresa. Det är inte en dans på rosor varje sekund, även om det kan se ut så om man kollar på min instagram eller blogg. Det fanns jobbiga stunder då jag saknade min familj lite extra, var sjuk eller helt allmänt tyckte det var jobbigt och ville ta första bästa plan hem. Den resan är ett minne för livet och jag är stolt över att jag tog tag i det, hittade resekompisar via internet och bokade den första flygbiljetten.

Läs ännu mer om Alice resa här!

Så häftigt ju! Vi vill lära känna dig bättre! Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Dom skulle nog beskriva mig som glad, positiv och förhoppningsvis snäll och trevlig. Jag får ofta höra att jag skrattar mycket, kanske för att jag har lite smådålig humor. Skulle du fråga dom så skulle dom säkert även beskriva mig som kort, det är något jag ofta får höra även fast jag faktiskt bara är tre cm under medel i Sverige!

Alice har också dokumenterat sina resor i videoformat!

Det låter som fantastiska egenskaper! Om du fick leva i en film för en dag, vilken hade du valt?
Då hade jag helt klart valt High School Musical, första eller sista för dom är mina favoriter. Hur kul hade det inte varit att sjunga och dansa i korridorerna i skolan, OCH vara BRA på det? Alla verkar så snälla och glada och jag hade gärna varit bästis med Troy Bolton ;)

Vem ska man resa med? Alice träffade sina resekompisar online!

Som sista fråga: Hur hittar du inspiration om du känner dig omotiverad?
Är jag omotiverad till att blogga brukar jag ofta sitta och scrolla i mitt arkiv, där brukar jag hitta mycket inspiration till inlägg. Antingen rakt av kopiera ett inlägg jag gjorde för 4 år sedan, eller lägga en nyare twist på det hela. Är jag omotiverad på livet allmänt så är nog internet där jag hittar mest inspiration. Instagram, bloggar, Pinterest, fina citat osv. Jag har tyvärr inte ett rakt svar, utan jag tror nog att inspirationen kommer tillbaka många gånger även om jag bara tittar på serier.

 KANSKE GILLAR DU ÄVEN DETTA:
- Vår träningsbloggare ger tips på hur du kommer igång med träningen!
- Vår bloggare släpper bok om psykisk ohälsa!
- Rebecka började längta efter barn redan som 18-åring!
- Så får du fler bloggläsare!

Gilla
Visa fler kategorier