Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Fredagssnack: "Jag sa upp mig efter 12 år inom kundsupport utan att ha någon plan eller ett nytt jobb att gå till!"

Moa Alfredsson 13/07
Nu börjar Josefins nya liv!
Inspireras av vår modiga fotobloggare Josefin som efter 12 år inom kundtjänst sa upp sig. Efter sommaren ska hon sätta sig i skolbänken igen och påbörja en ny karriär.

 

Vad kan vi läsa om på din blogg?
Min blogg är en fotoblogg där man kan ta del av min och barnens vardag, mitt hem, ett och annat recept, resehistorier samt foto- och redigeringstips. Jag älskar inredning och i höst kommer jag att renovera mitt hem vilket läsarna så klart kommer att få ta del av.

Hur härligt ser inte det här ut?!

Din blogg är en sådan glädjespridare, vad gör dig extra glad?
Tack, det värmer att höra att jag når ut med min glädje! Jag tror på att vara en positiv person och att man i grunden mår bättre av att fokusera på möjligheter framför problem. För mig kan det var de små guldkornen i vardagen som räcker för att göra mig glad. Som att få en kram av mina barn, att solen skiner, ta en långpromenad i naturen eller ställa fram en ny bukett färska snittblommor i hemmet. Jag älskar verkligen blommor och det är lätt att göra mig glad med en bukett, haha!

Spana in det härliga resan som Josefin nyligen var på!

Hur ser en vanlig dag i ditt liv ut?
Nu har jag precis gjort något drastiskt! Jag sa efter 12 år inom kundsupport upp mig utan att ha någon plan eller ett nytt jobb att gå till. Så i sommar har jag lediga dagar framför mig med barnen vilket känns helt underbart! Men i höst så har jag lyckligt nog nyligen fått veta att jag kommit in på yrkeshögskolan för att bli Digital marknadskommunikatör! Så jag ser fram emot att få sätta mig i skolbänken igen och är stolt över att jag vågade ta ett så stort steg trots att jag inte visste hur framtiden skulle bli. Nu känns det verkligen som att jag har en spännande tid framför mig.

Josefin tar fantastiska bilder!

Vem/vad inspirerar dig?
Modiga människor! De som lyser lite extra starkt med positiv livskraft, som ser de som behöver en hjälpande hand och vågar gå emot strömmen.

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Bloggarna berättar hur du planerar och genomför en jorden runt resa!

- Så hittar du inspirationen igen: våra bloggare berättar!

- Veckans bloggare om psykiskohälsa och stamning!

- Fredagssnack: så gör du för att bli artist!

Gilla
Visa fler kategorier