Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Få modetips och mysinspiration av härliga Isabelle

blogg.se 03/07
Vi fastnade direkt för Isabelles fina blogg med snygga outfitbilder och mysiga vardagsmiddagar. I sommar hänger hon på Nyheter24 redaktionen och vi vill veta mer om det såklart!

Vi tog ett snack med Isabelle Burlin för att få veta hennes bästa vardagsoutfits, hennes nya sommarjobb (hos oss, yey) och vad hon alltid vill ha med i sin picknick-korg.

 

Hej Isabelle! Hurra att du flyttat till blogg.se, så kul! Hur kom det sig att du bytte till vår portal?

– Jag bloggade på blogg.se för cirka åtta år sedan och var väldigt nöjd med det så valet att flytta bloggen hit föll sig väldigt naturligt. Något jag älskar med blogg.se är att man är fri att bestämma själv över sin bloggdesign och inte bunden till färdiga designmallar som på många andra portaler.

 

Du verkar vara så bra på att göra fina saker i vardagen, kan du inte tipsa oss hur man kan göra för att få en regnig tisdag fin?

– Starta dagen med en mysig och stressfri morgon där du unnar dig en god frukost. Ät en härlig lunch eller middag, ta en kaffe med någon du tycker om, gå på bio eller varför inte köra ett träningspass eller ta en promenad med en kompis? 

 

 Isabelle är expert på smoothies, här hittar du massa recept!

 

Det låter faktiskt himla mysigt! Utifrån bloggen kan man tänka sig att mode är ett stort intresse för dig. Har du någon outfit som alltid funkar när fantasin är noll?

 Ett plagg jag brukar köra på som ser jäkligt genomtänkt ut utan att egentligen vara det är hängselbrallan. Den matchas gärna till en snygg randig bomullströja, ett par schyssta vita sneakers and then you're ready to go. Annars brukar jag köra på klassiska basplagg i denim tillsammans med en vit överdel och toppa looken med någon rolig accessoar som en hatt, ett par färgglada skor, eller en scarf knuten runt halsen.

 

Här är fler av Isabelles outfits.

 

Du går ju en utbildning nu som du drömt om länge, kan du berätta lite om den?

 Jag pluggar på kommunikatörsprogrammet som är en treårig högskoleutbildning på Södertörns Högskola i Stockholm. Jag drömmer om att få jobba i mediebranschen och ser utbildningen som en bra väg in då den är bred och ger många möjligheter för framtiden. Vi får bland annat lära oss om hur man producerar och analyserar olika texter, hur hemsidor är uppbyggda och olika bildbehandlingsprogram.

 

Låter superspännande! Men nu är det faktiskt sommarlov, vad är dina sommarplaner?

 I sommar kommer jag mestadels att hänga i Stockholm då jag ska jobba och gå en utbildning hos Nyheter24 vilket ska bli så kul. Ser också fram emot att få uppleva sommarstockholm. I övrigt ska jag äta mycket glass, åka på dagsutflykter till mysiga ställen, ha grillkvällar, spendera mycket tid med vänner och familj och eventuellt klämma in en vandringsresa till Höga Kusten en helg.

 

Se fler härliga bilder, bland annat på sommarstockholm.

 

Vad roligt med Nyheter24, då lär vi se varandra här på kontoret. De är ju systersajt med blogg.se. Men åter till sommaren, vilka fem saker hittar man alltid i din picknick-korg?

 Då faller valet på fruktsallad som är gjord på jordgubbar, ananas och vattenmelon, baguetter, någon god ost, marmelad och en flaska bubbel. Mums!

 

Till sist då, vill du berätta tre saker många inte vet om dig?

1. Jag drömmer om att bo utomlands någon gång i livet.

2. Jag har en tvillingsyster.

3. Jag har alltid haft svårt att varva ner och somna på kvällarna.

 

Det var så härligt att prata lite mer med dig Isabelle! Här hittar ni hennes blogg.
 

KANSKE VILL DU OCKSÅ LÄSA:

- Ta del av 50 superbloggar du inte får missa!

- Vill du tjäna pengar på din blogg? klart du vill! Kika in detta tips.

- Läs Johanna text om att vi måste sluta ha åsikter om varandras matvanor.

- Sju saker vi fått nog av att höra om feminister.

- Står du i valet och kvalet om att plugga vidare? Läs då Hannas ord om ämnet.

Gilla
Visa fler kategorier