Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

På jakt efter träningsinspiration? Här 5 peppande bloggar du inte får missa 

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen 01/03
Vi har bett träningsbloggaren Linn (go for fit) berätta om vilka bloggar hon går in på för att få inspiration. Många bra tips. Bild: Hanna Modig (tv) Linn Strömberg (th).

Ibland tryter träningsmotivationen.

Då kan det vara bra att få lite inspiration från träningsbloggare.

Här listar Linn Strömberg fem bloggar som du kan slänga ett öga på när du vill damma av det där bortglömda gymkortet.

 

 

1. GoForFit

Jag startar den här listan med att vara lite ego och tipsa om min egna blogg! På GoForFit.se hittar du nyttiga recept, träningstips, övningar med utförande och mitt förflutna med ätstörning.

Jag har idag gått upp 20 kilo och har en sund syn på både mat och träning. För mig är det viktigt att förmedla ett balanserat liv genom bloggen, en positiv anda med fokus på att leva hälsosamt utan hets.

 

Bara för att man älskar gymmet och äter nyttigt behöver man inte välja bort andra delar som hör livet till. Mat i mina ögon är både näring, njutning och socialt. Nyttigt, onyttigt, träning, vila, fest. Lite av alla livets härliga bitar blandat med fakta och tips om träning och kost.

 

Här listar Linn 10 tips för dig som ska dejta en träningstokig tjej

 

 

2. Denice Moberg 

En riktigt snygg och vältränad tjej som driver en renodlad träningsblogg. Trots fullt fokus på träning och mat med mycket flexande selfies samt kost-snack anser jag inte att bloggen osar enbart ytlighet, utan snarare förmedlar en peppande anda!

 

Denice är utbildad PT och delar med sig av både tankar och fakta. En perfekt träningsblogg för dig som endast vill läsa om träning och kost.

 

 

 

3. PT-Fia 

Hur kan man inte älska Sofias härligt peppande och sunda värderingar? Man blir glad av att gå in på hennes blogg som osar positivitet! Men den är samtidigt fylld med ärliga och öppna inlägg, blandannat skriver Sofia om sin utbrändhet (utmattningsdepression) som hon återhämtat sig från.

 

En underbar blogg helt enkelt! Mycket träningstips, guider, kost samt blogginlägg om inställning till både träning och livet.

 

 

 

4. Hanna Modig

Jag älskar Hannas snygga bilder, ett måste för att jag ska fastna för en blogg är att den är estetiskt tilltalande. Där får Hanna fullpott!

Hon själv är dessutom en galet snygg tjej! Bläddra bland hennes bilder och njut, få inspiration och tagga till! Det är inte mycket träningstips, recept eller dylikt men däremot tonvis av inspiration av snygga träningskläder.

 

Outfits med träningsmode är vanligt förekommande. Hannah bjuder också mer än ofta på bilder när hon är på resande fot - Miami, Grekland, New York, Portugal. Listan kan göras lång!

 

 

 

5. PT by Emma

Ett tips för dig som är gravid och vill ha inspiration till träning. Bloggen passar självklart även dig som inte är gravid, det kan hända att jag själv trillar in på Emmas blogg på grund av hennes härliga bilder, hon lägger ofta upp läskande och färgstarka bilder på mat med nyttigt tema.

 

Även recept är ett vanligt förekommande inslag i Emmas blogg. Hon varvar detta med peppande inlägg om bland annat självkänsla.

 


 

 

Nu är bloggtipsen slut... men det finns mer göttigt att läsa. Här ger PT-tjejerna 5 bra råd vad du ska äta efter träningen, några recept på hur du gör egna questbars eller varför inte ett par motivationstips när träningsinspirationen tryter. 

 

Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier