Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: 10 tips till dig som ska dejta en träningstjej

blogg.se 18/08
Vänj dig vid att höra "jag kan inte idag, det är legday" och bunkar upp på jordnötsmör. Det är några av sakerna som du måste göra om du ska träffa en gymtjej.

Träningsbloggaren Linn listar här tio saker du MÅSTE veta om du vill dejta en träningstjej.

Som att du antagligen kommer att behöva trippla din matbudget.

Och det är en god idé att alltid bära runt en proteinbar i fickan...


 

1. Äter upp din mat

Det spelar ingen roll om ni är på en fin resturang eller hemma i TV-soffan – hon kommer äta från din tallrik då hennes egna blev tom på två röda.

 

2. Du kommer inte att vinna diskussioner

En typisk gymtjej är motiverad och målinriktad. Hon ger sig inte och är otroligt engagerad i det hon gör. En flickvän att vara stolt över! Men förvänta dig inte att vinna diskussioner. Helt enkelt – det är hon som kommer stå för beslut i slutändan, vare sig du vill det eller inte.

 

3. Bunkra upp med jordnötsmör

Hon har med största sannolikhet något livsmedel hon inte kan vara utan. Jordnötssmör, proteinpulver, havregryn, Pepsi Max. Var beredd att bunkra upp ordentligt med det hon gillar...

 

 

4. Hon äter mycket...

...och inte bara utav sina favoritlivsmedel, utan här pratar vi stora portioner oavsett vad det är. Var beredd på att trippla din matbudget!

 

5. ”Jag kan inte idag, det är legday.”

Att planera ihop med en träningsgalen tjej är inte alltid det lättaste. Är ett pass viktigt kommer hon inte flytta på det i första taget. Särskilt inte om hon laddade upp hela dagen innan, all den energin to waste? No way! Gymmet tar sin tid, det är bara att acceptera.

 

 

6. Ha alltid en proteinbar i fickan

Tycker du att tjejer över lag kan ha humör svårt att hantera? Då ska du definitivt inte ge dig på en träningstjej som är hungrig. Termen ”Hangry” borde komma med stora blinkande varningslampor. Gör ditt liv lättare genom att ha en proteinbar eller dylikt tills hands när situationen goes out of hand. Jag har varnat dig!

 

7. Perfekt dejt = gym + mat

Å andra sidan behövs det inte mycket för att göra henne glad. Köp henne mat. Eller ännu bättre – ta henne till gymmet och bjud på mat efteråt!

 

 

8. Mer än 20 par skor = inga konstigheter

Tjejer är kända för att äga mycket kläder och skor. Möt en träningstjej, där är det inte bara de vanliga kläderna som ska få plats, här har vi även 20 par träningsskor med matchande tights, linnen och sport-bhar.

 

9. Du bör inte vara den svartsjuka typen 

Hon har garanterat både manliga och kvinnliga träningskompisar. Då är det skönt att veta att en gymtjej är lojal och dedikerad i det hon påbörjat – i detta fall ert förhållande. Hon har inte ögon för någon annan än dig!

 

10. Självständig och stark

Hon tränar helt för sin egen skull, men du kan skatta dig lycklig över att ha en flickvän med en smashing body! Jackpot!

 

 

 / Linn Strömberg

 

Du hittar hennes träningsblogg här

 

Håller du med?


 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier