Vi frågade vår träningsguru Linn "Go for fit" Strömberg om bloggtips för maxad tränings- och hälsoinspiration. Detta svarade hon...

Linn tipsar: Fem grymma träningsbloggar

Publicerad 22 okt 2015, 13:35
Träning & hälsa

 

Hej Linn. Du har ju en himla härlig och peppig träningsblogg, men vad läser du själv för bloggar för att få inspiration? 

– Vad himla kul! Först tänkte jag att "gud vad svårt, hela fem stycken bloggar inom kategorin träning!". När jag väl började fundera på vilka bloggar jag brukar klicka in på insåg att det snarare skulle bli svårt att BARA välja ut fem stycken, ha, ha! Finns ju så många duktiga man skulle vilja lyfta fram, men jag har valt ut mina topp fem här:

 

1. Ellen – Fitspooration 

– En otroligt stark tjej med liknande bakgrund som jag. Alltid lika motiverande och kör på till hundra procent i träningen trots motgångar. Så himla inspirerande!

 

2. Linn Lowes

– Otrolig snygg och inspirerande tjej, med snyggt namn. Ha, ha. Uppdaterar om träning och kost. Även kul att läsa om hennes två hundar som dyker upp på bloggen då och då. Och sist men inte minst - den här tjejen har bekämpat cancer, Lymphoma. Starkt! 

 

3. Hannah - Fashionablefit 

– Snygg tjej, snygg blogg och alltid snygga bilder! Ett måste för att jag ska fastna för en blogg är att den är estetiskt lockande – det vill säga välarbetad. Hannah kammar hem fullpott på denna punkt! Träningsoutfits, mat eller vardag, alltid lika fantastiska bilder!

 

 

4. Sanna – Tasty healthy

– Denna blogg drivs av Sanna som delar med sig av tonvis av nyttiga recept! Det är omöjligt att klicka in på denna blogg utan att börja dregla lite smått, haha! Då och då dyker det även upp mer träningsrelaterade inlägg, egna upplevelser från tiden då hon tävlade i bikinifitness och en del fakta.

 

5. Fanny - Roethlisberger 

– Skriver om träning och hälsa och har framförallt en massa nyttiga och fantastiskt goda recept. Mycket klok tjej som delar med sig av bra tankar och värderingar gällande träning och kost. Hon tar dessutom väldigt snygga bilder!