Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Intervju med vinnaren i kategorin "Årets budskap/inspiratör" i blogg.se-priset! 

Blogg.se 12/12
Wiho! Så härligt att få så fin respons av alla glada vinnare, även Sofia blev superglad "Tuuuuuusen tack, vad roligt!".

Hej Sofia!

Stort GRATTIS till dig som har kammat hem vinsten i kategorin "Årets budskap/inspiratör" i blogg.se priset!

 

Hur känns det att vinna?

– Fantastiskt; julafton kom tidigt i år! Jag har knappt aldrig vunnit något förut, så jag känner mig verkligen jättetacksam. Det är ett så fint kvitto på att det jag gör faktiskt berör många, vilket är både målet och drivkraften. Jag har förmodligen världens bästa följare och läsare!

 

Hur kommer du att fira?

– Oj, så långt har jag inte hunnit tänka.. Unna mig en shoppingrunda på stan efter jobbet kanske? Äta god middag och blogga lite, såklart! Och kanske lite glass eller godis, jo, jag både kan och får äta det.

 

 

 

Vad är ditt nästa mål med din blogg?

– Mitt mål, mitt i en i övrigt väldigt upptagen vardag, är att hitta drivkraft och tid att fortsätta blogga på ett kontinuerligt och motiverat sätt. Jag vill nå ut till allmänheten med mina ord, och göra skillnad på det sätt som jag vet att jag har potential till. Minska fördomarna och ensamheten, öka kunskapen - och driva in pengar till den livsviktiga forskningen.

 

Vad kommer vi att se på din blogg i framtiden? 

– Min vardag med typ 1-diabetes, kort och gott. De bra dagarna och de dåliga dagarna, blandat med debattinlägg i viktiga frågor och motivation till mina fellow type ones. Jag vill nå ut till de som lever med sjukdomen, men också de som inget vet och gärna vill lära sig mer. Förhoppningsvis hinner jag även med fler interaktiva moment, så som frågestunder och livesändningar.

 

Sluta aldrig med det du gör! Du är grym. Heja dig! 

happy joy GIF

 

Här kan du läsa om alla vinnare av Blogg.se-priset 2017: 

Gilla
Visa fler kategorier