Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Intervju med vinnaren i kategorin "Årets blivande stjärnskott" i blogg.se-priset! 

Blogg.se 12/12
Vinnaren i kategorin "Årets blivande stjärnskott" blev minst sagt glad. "Men åååååååh vilken HÄRLIG NYHET! Blev så glad nu!!!".

Halloj Daniela!

GRATTIS till dig som tagit hem vinsten som årets blivande stjärnskott. 

 

Hur känns det att vinna?

– Overkligt men alldeles fantastiskt! Att vinna ett bloggpris har länge varit en stor dröm för mig och jag kan inte förstå att den drömmen verkligen gick i uppfyllelse nu! Ett tydligt bevis på att man ska satsa på det man brinner för och våga drömma stort.

 

Hur kommer du att fira?

– Först och främst ska jag såklart skriva världens gladaste blogginlägg och tacka mina läsare för att de tyckte jag förtjänade denna titel. Sen korkas nog skumpan, nu om någonsin är väl en dag då man har rätt att fira med lite bubbel!

 

 

 

Vad är ditt nästa mål med din blogg?

– Får väl försöka leva upp till min nyvunna titel och sikta mot stjärnorna, så får vi se vart det leder. Hoppeligen till något stort, en vacker dag vill gärna kunna livnära mig på bloggen åtminstone delvis. 

 

Vad kommer vi att se på din blogg i framtiden?

– Säkerligen en massa pepp åt alla andra som också har bloggrelaterade drömmar! Och naturligtvis kommer jag att fortsätta bjuda på många skratt, men också viktiga diskussioner om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat.

 

 

Vi tror på dig! Ge inte upp dina drömmar, fortsätt med det du gör! 

excited friends tv GIF

 

Här kan du läsa om alla vinnare av Blogg.se-priset 2017: 

Gilla
Visa fler kategorier