Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: Här är 9 svenska modebloggar  du absolut inte vill missa 

Blogg.se 21/10
Är du på jakt efter nya bloggar att få din dagliga dos modeinspo av? Då ska du inte missa denna lista. Modebloggaren Clara Ringqvist (th) berättar vilka bloggar hon följer – allt från små till stora.

Vilka bloggar följer egentligen modebloggarna själva? 

Vi har frågat vår STIL-bloggare Clara Ringqvist

Här är bloggarna hon kikar in på för att få massa inspiration. 

 

 

Källa 

 

1. Hanna Stefansson 

Är man en lover för outfitsbilder framför betongväggar och röda detaljer är det hos Hanna man ska ta en titt. Man får följa med och upptäcka de där små guldkornen runt om i södra Sverige ner till Danmark. Dessa vardagsbilder blandat med outfitbilder och detaljer blir en sån härlig kombo.

Utöver härliga bilder som sprider glädje så är Hanna grym på att inspirera och få en att vilja packa väskan och ge sig av direkt. Kanske beror min förkärlek till hennes blogg för att jag själv har mitt favoritställe i Skåne där Hanna tillbringar mycket tid.

 

 

Källa 

 

2. Janni Delér

Säkert ett namn ni känner igen. Modebloggaren som för ett tag sedan flyttade till Monaco. Förmodligen är det de soliga bilderna och somriga outfitsen som gör att man inte kan få nog! Vem kan inte motstå värme och sol i färgglada foton, inspirationen bara flödar!

 

 

Källa

 

3. We are 365 

En ständig återkommande favoritblogg. Här hittar du inga traditionella outfitbilder på gatan poserandes. Här kikar du in för att inspireras utav miljö, foto med en bohemisk stil. Jag älskar det!

 

 

Källa 


4. Lisa Olsson 

Här hittar jag den största delen av klädinspiration. Härliga outfits, bohemiskt, klassiskt och lite rockigt romantiskt i ett skulle jag nog vilja förklara det. Sedan kan jag inte undgå att nämna alla resebilder som dyker upp. En modebloggare men känsla för foto.

 

/ Clara Ringqvist 

 

Tack Clara för dina tips! 

 

Om du känner att du gärna vill ha lite fler tips, så kan vi självklart vara till hjälp. Här kommer en kort lista på några andra mycket inspirerande modebloggare som du måste lägga till på ditt Bloglovin'-konto: 

 

 

  • Även om modebloggare faktiskt (tyvärr?) oftast är kvinnor så finns det en hel del manliga modebloggare också. Ett exempel på detta är bloggen Industribolaget som drivs av den 33-årige Samuel. Han är otroligt duktig på att plocka ihop snygga outfits och accessoarer som passar både till vardag och fest. Han intervjuar även kändisar i bloggen, bland annat skönsjungande Kungsholmsbon Mauro Scocco. Om du har någon i din närhet som kanske behöver en knuff i rätt moderiktning, skicka länk till Industribolaget blogg. En lagom subtil hint. 

 

  • Ellen Spångberg härliga livsstilsblogg brukar jämt leverera massa inspiration. Hon gör väldigt snygga modeplock och lägger alltid upp snygga bilder från vardagen. Denna blogg är verkligen värd ett besök. Missa inte detta inlägg där hon tipsar om åtta plagg hon vill köpa på rean. Vill ha varenda grej. Vill du veta mer om denna modeälskande donna? Läs intervju med henne här

 

  • Sist, men absolut inte minst är Josefin Dahlberg. I veckan gjorde hon ett inspirerande blogginlägg om hennes egna stilresa genom åren, vilket vi alla kan relatera till eller hur? Att ha gått från svartvit-look á la boho till mer färger på klädespaletten. Här kan du läsa om Jossans moderesa genom åren med olika stilar.

 

 

Vilka modebloggare läser du? Berätta för oss – skriv en kommentar nedanför.  

 


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier