Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg: Sofias mode 

blogg.se 14/12
Modebloggaren Sofia tar grymt snygga bilder och bär alltid inspirerande outfits. Denna grymma bloggerska är från södra Finland och som liten flicka drömde hon om att bli präst eller professionell boxare.

Tjena hej Sofia. Vi älskar verkligen din blogg. Berätta för läsarna vad man hittar där...
– Min blogg är en enda stor samling av vackra och inspirerande bilder samt en plats där jag får uttrycka mig kreativt på och skriva om allt det som gör livet lite roligare för mig. Skönhet och trender överlag står mig nära hjärtat och som utbildad stylist faller det sig ganska naturligt att det är just det min blogg kretsar kring i olika former.

 

 

När började du att blogg?
– Jag har bloggat i säkert tio år, men det var inte förrän 2011 som jag började rikta in mig på att skriva om mitt stora intresse, vilket var samma år jag började mina studier till estenom, stylist. Bloggen har därmed blivit lite av ett portfolio för mig där jag delar med mig av vad jag är duktig på och älskar, vilket visade sig fungera väldigt bra för mig eftersom jag blev nominerad till Årets mode/skönhetsblogg det här året i Finland.

 

Du tar väldigt fina bilder, har du några fototips?
– För mig är bilderna a och o i bloggen och är även det jag lägger ner mest tid på. Såklart behövs en bra utrusting för riktigt fina bilder, men det är även viktigt att känna till kameran och alla inställningar för att kunna utnyttja dem till fullo. Mitt tips är att öva, öva, öva och att hitta ett en egen fotostil som passar just dig och din utrustning. Kolla igenom bilder som enligt dig är misslyckade för att lära dig av felen du gjort och därmed förbättras!

 

Vilka bloggar läser du?
– Bloggar jag följer är bland annat Emmys life, Morgonkaffet och Emma Vikström.  Jag har nog tröttnat lite på de största bloggarna, känner att jag nuförtiden får ut mer av mindre bloggar eftersom de verkar lägga ner så mycket mer tid på bloggen.

 

Vilka vintertrender kommer du att haka på?  
– I vinter kommer jag nog satsa på att vara så varm som möjlig vilket betyder mycket lager på lager och sköna kappor och pälsar och såklart lårhöga stövlar. Olika nyanser av grått är också en stor favorit som här!

 

Finns det några trender som du i dag ångrar att du föll för? Pinsamma bilder tack!
– Ha, ha. Som modebloggare gäller det väl att våga prova på nya trender och testa olika stilar, speciellt mycket experimenterande blev det väl innan jag hittade min stil, så såklart finns det flera outfits som får mig att fundera vad jag egentligen tänkte när jag valde den outfiten (se bild ovan)! MEN, man lär ju sig av sina misstag.

 

Berätta tre saker om dig själv som de flesta inte vet... 

– Det är väl att jag nästan är döv på ena örat, att jag övervägde göra värnplikt ifall jag inte hade börjat studera till estenom och att jag en gång i tiden drömde om att arbeta som präst och därefter professionell boxare. Ha ha.

 

Du hittar hennes blogg här!
Gilla
Visa fler kategorier