Sugen på lite ny och härlig modeinspiration så här i hösttider? Vi har listat 5 bloggar som verkligen levererar. In och hitta din favorit!

5 heta modebloggare

Publicerad 22 okt 2015, 11:09
Mode & skönhet

 

1. Catja Andersson - från Västerås levererar drömska bilder och härlig inspiration på sin blogg. Hon skriver att hon vill vara din inspirationskälla - och det lyckas hon verkligen med! 

 

2. Ingrid har en fashionvein, det kan man lugnt säga. Hon har sin egen stil och går sin egen väg. Med mode som pulserar i blodet visar hon även inredningstips och sådant som hon hittar på second hand!

3. Citytjejen Irene Mantonanakis är en fashionista som främst kör på sköna och snygga kläder. Hon tipsar också om smink och uppdaterar med sina "wish-lists". 

4. Ellen Simone är 21-åringen som är utbildad fotograf och som numera är bosatt i Danmark. Hennes stil är lekfull och hon bjuder mycket på snygga bilder, ofta som hon själv har tagit givetvis.

 

5. Tilla Leah har edge och en stil som är cool och kaxig. Hon levererar nya inlägg nästan dagligen som är sprängfyllda med inspiration!

 

Vilken blogg är din favvo?