STIL-bloggaren Alexandrastyle avslöjar vilka bloggar som hon följer.

Lista: Alexandrastyles favvo-bloggare

Publicerad 19 nov 2015, 09:12
Mode & skönhet

Att hitta en bloggare som passar en är precis som att köpa jeans. Det tar tid, energi och ansträngning att hitta rätt. Det kan stundtals kännas frustrerande när man letar och letar utan framgång, men så plötsligt en dag så finns den bara där: The one! 

 

För att guida er rätt i modebloggar-djungeln har vi tagit in hjälp av STIL-bloggaren Alexandrastyle som berättar vilka bloggar som hon kikar in på för att få sin dagliga dos av inspiration. 

 

1. Sofi Fahrman
– Här är jag en trogen följare sen hon startade Sofis Mode som tidningsbilaga och har sedan dess följt hennes inspirerande outfits och spännande resor. Hon gör looken enkel fast med en kul touch och levererar i olika miljöer. Dessutom skriver Sofi på ett fantastiskt lekfullt sätt. Hon är en av de största bloggarna i Sverige som levererar flera inlägg varje dag och fortfarande kommer på "nya" vinklar på saker och ting. Jag säger: Hatten av, Sofi Fahrman är riktigt vass!

2. Lucy Williams
Londonbaserad tjej med en stil och garderob att "to die for"... Med små enkla medel får hon hennes outfits och bilder att glänsa mer än vissa magasin och hon skriver lite lagom med text i sin blogg. Inspiration, pepp och power!

 

3. Hanna Stefansson
– Vill man har inspirerande outfits, en massa restips, underbara matbilder och få se en tjej le ska man spana in Hannas blogg. Jag har följt henne mer eller mindre var dag sen flera år tillbaka!

 

4. Pernille Teisbaek
– En dansk inspiratör men en fingertopp-känsla för mode. Hon har en varierad klädstil och med enkla medel trollar hon fram unika looks dag efter dag. Utan att ljuga – varje outfit hon har vill man göra en "copy paste" av. Fast man gör det inte, det Pernille gör, gör hon bäst! Mina fem favoritbloggare genomsyrar helt klart både min egen stil och vad jag själv tycker om att se och läsa hos en favoritblogg.

 

Om du vill ha lite mer tips på modebloggare så slår vi ett slag för Alexandrastyles inspirerande blogg som är fullproppad med fina outfits, modetips och skönhetsknep.