Skapa blogg Logga ut
Skaffa PRO Stil My Everyday Ruff Diamonds Foodie Bloggspaning Tjäna pengar på bloggen Få publicitet Kundtjänst

Veckans bloggare berättar om det ultimata höstmyset, den bästa TV-serien och sin resekärlek!

Isa Bylund 23/10
I intervjun får vi veta mer om härliga Alice, bland annat hur hennes perfekta höstmyskväll ser ut, vad som är hennes favvogodis och vad hon tycker är det roligaste att fota!

I Alice blogg kan man verkligen hitta allting: mode, skönhetsprat, vackra naturbilder, recept - you name it!

Om du spanar in den lär du fastna, det är dags för henne att bli veckans blogg!

 

Hej hej Alice! Jag vill veta mer om dig, hur skulle du beskriva dig själv med tre meningar?

– Jag är en glad, snäll och ambitiös person som skrattar väldigt ofta. Att fotografera, blogga, resa och se på serier är några av mina största intressen. Vid första intrycket tror jag många ser mig som en blyg liten tjej, men när man väl lär känna mig ändrar de nog sin uppfattning.

 

Hur länge har du bloggat och varför började du?

– Jag började blogga sommaren 2010 men då hade jag ingen koll alls på vad jag gjorde. Min nuvarande blogg har jag haft sedan januari 2011 och när jag någon månad senare köpte min första systemkamera började jag ta det hela lite mer seriöst. Jag ville ha ett ställe att visa bilderna jag fotat, framförallt för familj och släkt. Det började alltså som en fotoblogg men har sedan övergått till en mer vardaglig blogg.

 

Fina höstbilder

 

Jag såg i bloggen att du nyligen varit i Australien vilket såg helt fantastiskt ut! Vad är det bästa och sämsta med det landet?

– Ja, min pappa har åkt fram och tillbaka på jobb många gånger de senaste åren och nu när han skulle till Melbourne fick jag chansen att följa med! Det passade mig perfekt att få gå runt själv i storstan hela dagarna men ändå ha sällskap till middagen och när han var ledig på helgerna kunde vi åka på utflykter. Det bästa var att det var så vackert, både naturen och staden. Sämsta var nog tidsskillnaden, det var lite svårt att ha kontakt med folk här hemma i Sverige.

 

Hon hängde bland annat med koalor!

 

Vilken lyx att du kunde åka med honom, härligt! Förstår att du fotar mycket utifrån hur snygga bilder du har! Vad är det roligaste objektet att fota?

– Tack så mycket! Jag fotar helst resebilder och det är också allra roligast, kanske för att det innebär att man reser vilket jag älskar! För mig innebär resebilder en blandning av natur, vyer, städer, mat och allt annat man kan tänkas se och uppleva när man besöker nya platser.

 

På resor får man också ta del av andra matkulturer! Som en Matcha Crepe Cake. Spännande eller vad?

 

Och jag älskar att du delar dina resebilder! Nu när det är höst hur ser ditt ultimata höstmys ut?

– En bra serie, en kopp te, filtar och doftljus. Doftljus är väldigt viktigt!

 

Agree! Nu ska vi köra en lista där du berättar dina favoriter inom de här kategorierna:

Dryck: Bubbelvatten.

Godis: Äter endast choklad i godisform så svarar det. Förövrigt ett spännande diskussionsämne om choklad räknas som godis. 

Serie: Definitivt Gossip Girl!

Klädesplagg: Just nu är det min väst jag köpte i Australien. Den kostade 90 kr eftersom alla vinterplagg reades ut där då de går mot vår nu, perfekt när jag kom hem till höst-Sverige. 

Podcast: Jag har lyssnat på Andrea och Mathilda i flera år och den är nog min absoluta favoritpodd.

 

Hon bjussar på mat- och bakrecept!

 

Men givetvis är choklad godis, jösses!! Vi har alltid en stående punkt som den sista här, så jag vill veta tre saker om dig som få andra vet.

- Min blogg heter egentligen bilderbyalice men jag använder mig av en domän och de allra flesta har nog ingen aning om att bilderbyalice.blogg.se ligger kvar men inte syns.

- Jag hade för några år sedan lila underhår och fick smeknamnet ”Miss Purple” av min innebandytränare.

- Fram tills jag var två år hade jag knappt något hår och även när jag blev lite äldre så var mitt hår väldigt tunt och kort. Något som kan vara svårt att tro idag då jag snart sitter på mitt egna hår.

 

Tack snälla du för att du pratat med mig! Keep up the good work med bloggen!

 

Här hittar ni Alice blogg!

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ DESSA:

- Fem fantastiska chokladbakverk!

- En perfekt reseguide till London. 

- Nyttiga snickersrutor du inte vill missa!

- Tips för bättre självkänsla!

- Intervju med en annan härlig brutta!

Gilla
Visa fler kategorier