Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Nu släpper vi ett nytt designtema: Shopaholic

blogg.se 15/03
Som du kanske har märkt så har vi släppt ganska många designteman på sista tiden. Och här är ytterligare ett: Shopaholic.

Trött på din gamla bloggdesign?
Kika in på vårt senaste designtema Shopaholic.
Det är en ren design med stort fokus på snygga bilder.


 

Det nya temat heter Shopaholic och har en ren design utan någon sidobar – med fokus på snygga bilder – och finns för er med PRO. Passar finfint för alla bloggare som lägger det där lilla extra på att få till de krispiga bilder till bloggen. 

 

Det är ett stilrent tema där presentationen av din blogg är det viktigaste. Headern får fullt fokus och tar upp hela skärmen. 


Du behöver inte oroa dig för sociala medieknapparna, för självklart finns det dela-knappar som gör det enkelt att sprida dina blogginlägg på fejjan och Twitter.

Vill du sätta din egen prägel på bloggen så gör du det enkelt genom att byta färger, typsnitt och bakgrundsbilder. Inga konstigheter. 

 

Temat är responsivt (som nästan alla våra bloggteman) så bloggen ser likadant ut i mobilen som på datorn. Detta har många av er användare önskat – och ja, er önskan = vår lag.

 

Nu raddar vi upp massa fördelar med designtemat, men du vill ju självklart se hur det ser ut. I denna blogg kan du kika på hur det ser ut. Vi ska inte hålla dig på sträckbänken. Om inte detta tema passar så kanske Viral Queen med sidobar är mer din kopp te? Eller om du är intresserad av ha samma design som Josefin Dahlberg. Hon har valt Sweet Vanilla.

 


För att byta design på bloggen gör du så här:

1. Logga in på din blogg
2. Klicka på kugghjulet, sedan på design
3. Högst upp till vänster står det "byt tema"
4. Här kan du smygtitta hur din blogg skulle se ut med andra designteman (PRO-teman ligger längre ner), när du har bestämt dig så klickar du på temats bild och godkänner att byta design.
Klart!

 


Du kanske har en fråga eller två? Mejla vår supertrevliga kundtjänst här så hjälper de dig

 

Vad tycker du om designen?

 

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier