Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Du kan få samma snygga bloggdesign som Jossan – gratis till alla våra bloggare

blogg.se 13/10
Vi är riktigt stolta över vårt nya, fina designtema Sweet Vanilla som vi släpper till alla våra Blogg.se-bloggare. Jupp, du behöver inte ha PRO för få använda denna snygging. In och kika.

En stooooor header med flera bilder att svajpa mellan, en snygg mobilversion och en piffig inforuta till höger. 

Detta innehåller vårt nya snygga designtema som är gratis för alla. 

Undrar du hur det ser ut? Gå till Josefin Dahlbergs blogg och kika. 

 

 

Vi har lyssnat. Vi har hört er. Ni har önskat ett nytt, modernt designtema och det tycker vi att ni ska få. Vi har skapat ett snyggt tema som är rätt i tiden (tycker vi såklart) och vill att alla ska kunna njuta av det. Därför ger vi det till alla – basbloggare som PRO. Bra va? 

 

 

Några roliga funktioner med Sweet Vanilla-design:  

1. Du kan ladda upp flera headers

Perfekt om du inte riktigt kan bestämma dig vilken bild som egentligen är bäst att använda i din header. Inga problem. Du väljer nu alla tre bilder. Såklart. På detta tema kan du alltså ladda upp flera stycken snygga headers som du svajpar mellan. Grymt va? 

 

2. Mobil + dator = Likadan design (ish)

I detta tema har vi tagit fram en mobilversion som är ganska jäkla lik bloggens design. Detta var något som många av er var intresserade av. Am I right or am I right? 

 

 

3. Sociala medier-knappar 

Visst, Blogg.se är en bloggportal – tilll för ja precis: Bloggar. Men vi har ingen beef med andra sociala medier. Snarare tvärtom.

Det är bara bra att ha ett Facebook-konto för att dra in läsare till bloggen och ett Instagramflöde för att visa upp den där söta strävhåriga taxvalpen som skuttade runt framför ens fötter. 

Just därför finns sociala medier-knapparna högst upp i detta tema. Det gör det enkelt för läsarna att även följa dig på Facebook, Instagram och Bloglovin'. 

 

 

Såååå, vad tycks om nya temat då?

 

Har du frågor? Mejla vår supertrevliga kundtjänst här



DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier