Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 8 imponerande mediaprofiler som vi ser upp till 

Blogg.se 08/03
Nicole Falciani är en av de kvinnor som vi lyfter som en av mediavärldens "power women"

I samband med den internationella kvinnodagen så vill vi på redaktionen givetvis passa på att hylla några grymma kvinnor värda att inspireras av. Mediaprofiler som alla visar vart skåpet ska stå genom att sprida girlpower på nätet. Det gillar vi, eller hur?Källa: nellieberntsson.se


1. Nellie Berntsson

16-åringen som legat på topp bland Sveriges största influencers sedan flera år tillbaka. Jobbar för att lyfta tjejer och stärka deras självförtroende med sitt motto ”#jagägermigsjälv”. Förutom sina sociala medier driver hon sin elitsatsning inom ridsporten med sikte mot EM i hästhoppning. Det är inte mycket som kan stoppa den här tjejen, en riktig medsyster att se upp till. You go Nellie! 


Källa: @zaralarsson

 

2. Zara Larsson

Tjejen som inte bara äger musikvärlden just nu utan också jobbar aktivt för att lyfta fram kvinnor och spräcka mansdominansen genom sina klipska uttalande. Ingen har väl missat kondomen hon trädde över benet för två år sedan? Som pik till alla killar som säger att det inte finns kondomer som är tillräckligt stora. Ingen sätter uppblåsta män på plats som hon! 


Källa: @hannahamandareport

 

3. Hannah Widell och Amanda Schulman

Förutom att vara rena entreprenörsdrottningarna inom mediavärlden så har de nyligen startat en modellagentur för plus size modeller. Alla de som vanligtvis faller utanför ramarna för vad modeindustrin anser som attraktivt ser de som en tillgång. Om inte det är någonting att hylla på kvinnodagen så vet vi inte.


Källa: thereselindgren.se

 

4. Therese Lindgren

Sveriges största kvinnliga YouTuber som jobbar aktivt för djurrätt och den offentliga debatten om psykisk ohälsa. Släppte boken ”ibland mår jag inte så bra” förra året och fortsätter att inspirera hundratusentals människor varje vecka genom sina videos. En sådan där person som gör världen till en bättre plats. Det gillar vi på redaktionen!

 

Källa: vanjawikstrom.se

 

5. Vanja Wikström

Självklart har vi på redaktionen med vår alldeles egna kick ass mammaentreprenör. Entreprenören som kämpar för girlpower och en vardag man inte måste ta semester ifrån. En kvinna att inspireras av, helt enkelt!

 

Källa: nickys.se

 

6. Nicole Falciani

Förutom att bjuda på coola outfits och inbjudande semesterbilder driver hon det nyskapade bloggazinet Smackmag. Nicole utstrålar girlpower och målmedvetenhet i allt det hon gör. En tjej att räkna med i framtiden. 

 

Källa: isabellalowengrip.se 

 

7. Blondinbella

Firar tio år som framgångsrik entreprenör. Driver flera bolag med ett antal utmärkelser. Bland annat som en av Sveriges mäktigaste mamas. Startade ett Economista-bolag tillsammans med Pingis Hadenius, med målet att få kvinnor att våga prata mer om privatekonomi och investeringar. Hur coolt?

 

 

8. Dagny Carlsson

Den coolaste bloggande 104-åringen någonsin! Med sina 1.4 miljoner besökare bjuder hon på humor och kloka tankar på sin blogg. Hennes bästa råd är att vara nyfiken och leva med en gnutta humor. Vi tar till oss det med öppna armar! Visare kvinna kan man inte hitta att avsluta en sådan här typ av lista med. 

Här kan du läsa 6 anledningar till att älska Dagny

Glöm inte bort att lyfta era medsystrar idag. Inspireras av kvinnorna här över and kick some ass!


Firar du kvinnodagen?
 

 

 DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

 

Gilla
Visa fler kategorier