Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: Sju powerkvinnor som vi älskar

Blogg.se 08/03
Who run the world? GIRLS. Hurra hurra för alla kvinnor. Fantastiska kvinnor, ta plats och gör er hörda! Vi vill idag lyfta alla världens kvinnor och här har vi samlat några som vi tycker är extra inspirerande.

Kvinnor, kvinnor, kvinnor. Vi lyfta några av alla miljarder kvinnor som vi finner inspirerande. Men DU som läser detta nu, DU ska också ta till dig att DU är fantastisk och har rätt att ta plats. Visst kan det tyckas tråkigt att Internationella kvinnodagen ska behövas för att lyfta upp jämställdhet och kvinnors rätt, men vi vill passa på att hylla kvinnor som är helt fantastiska och ta denna dag som en form av empowerment.  

 


1. Hon bloggar under namnet Trendenser. Frida Ramstedt är en av Sveriges största inredningsbloggar och hon har otrolig känsla för trender. Hon har bloggat i över tio år! Du är grymt inspirerande, Frida!

Frida "Trendenser" Ramstedt. 

 


2. Vi har lyft henne tidigare men hon är värd att lyftas igen. Dagny "Bojan" Carlsson som är 103 år gammal. När hon var yngre hade hon mindervärdeskomplex och var blyg. Hon säger att "nu på äldre dar har jag kaxat till mig!" Underbart tycker vi, en riktig inspiration! Go Dagny!


Dagny "Bojan" Carlsson.


3. Moa Murderess är en stark och alternativ samhällsengagerad tjej som sätter färg på tillvaron. Hon kämpar för ett snällare internet och har en hel armé av fans som kallar sig Murderess Army. Moa är megastor i sociala medier så som YouTube, Instagram och så på sin blogg förstås.


Moa Murderess.


4. Louise Winblad är illustratör och bloggar om vardagslivet på Amelia under namnet Hej hej vardag. Hennes illustrationer är träffsäkra och snygga och har ofta starka budskap. Missa inte hennes illustration och inlägg "Så tröttsamt med feminism..."

Se hela Louise Winblads illustration om feminism här.

 


5. Allas vår Spiderchick Moa är så ball! She tells it like it is om man säger så. Hon har startat egen byrå med fokus på sociala medier. Awesome!


Spiderchick Moa.


6. My Westerdahl eller LCHF-ingenjören som hon kallar sig, har gått ner över 90 kilo helt på egen hand! Hon kämpar på varje dag med att kicka sockerberoendets ass. Grym är vad du är!

LCHF-bloggaren My Westerdahl.


7. Lisa Bjernhagen även kallad Skogsraah, vårt senaste Ruff Diamonds-tillskott, skriver bland annat om en sund kroppsbild och psykisk ohälsa. Hon älskar skogen, gör egna hudvårdsprodukter och vill inspirera andra till välmående. 

Ruff Diamonds-bloggaren Skogsraah.

Så många fantastiska kvinnor och detta var bara några av alla inspirerande kvinnor i världen. 

Kommentera nedan: Vilken kvinna ser du upp till och inspireras av?Gilla
Visa fler kategorier