Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 5 grymma fotoappar till din mobil!

blogg.se 03/01
Här är fem suveräna fotoappar som passar för dig som vill fixa till bilder lite snabbt. Kanske lägga på ett filter eller skapa ett snyggt collage? Se efter vilka fem det är!

Ibland kan det vara kul att göra lite små ändringar i sina bilder.

Det finns en mängd med fotoappar, vissa som kostar och andra som är gratis med en mängd bra funktioner.

Här får du fem tips på fotoappar du kan ladda ner till din mobil som kommer ta dina bilder till en ny nivå!

 

1. VSCO-cam

En populär fotoapp som har en mängd smidiga funktioner när det kommet till redigering av foto. Du kan lägga till ett filter, ändra exponering, kontrast eller kanske beskära bilden i en viss skala. Har du fotograferat någon eller tagit en selfie kanske du vill få till en härlig ton i huden. Yes, det finns en funktion även för det.

 

2. Moldiv

I den här appen kan du både redigera bilder och skapa collage. Det finns mängder med olika inställningar som kan få till det där lilla extra i ditt foto. Skapa fina collage att sätta upp på kylskåpet eller varför inte göra en snygg bloggheader?

 

3. Afterlight

Du kan både ändra inställningar på bilderna, lägga till snygga ramar men också få till coola ljus så att bilden ser mer äldre ut. Här är en lathundsvariant på fotoapp där du via några få inställningar kan få till lysande bilder!

 

4. BeFunky

Likaså i den här appen kan du både redigera dina bilder och skapa collage. Det finns färdiga collage där du bara kan ladda upp bilder, men också en funktion där du fritt kan placera ut dina bilder hur du vill. Kanske skapa en bloggheader här också? Testa dig fram vettja!

 

5. Picmonkey

En annan smidig fotoapp där du kan förbättra dina bilder, ändra ljus eller enkelt klistra in grafik. Kanske är det här den perfekta appen att göra snygga födelsedagskort i eller ett snyggt collage till Instagram?

 

 

 

Och hörni!!! Ni kan göra collage i blogg.se app också. Megabra!

▶︎ Blogg.se - mobilapp 

blogger GIF

 

 

Du kanske även gillar:

- "Jag fick mitt fotointresse genom datorspelet The Sims"

- Så skapar du ett riktigt bra blogginlägg - här är 9 smarta tips!

- Tips hur du kan bygga upp din blogg snyggt

- Fem recept med oboy - wow så gott! 

 

Gilla
Visa fler kategorier