Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: 5 recept med Oboy som du inte vill missa!

blogg.se 13/12
I vintertid är det svårt att tacka nej till en kopp varm choklad med en skvätt grädde eller marshmallows. Här är en lista på fem bakverk med oboy som du inte vill missa!

Visst kan en kopp varm choklad pigga upp stämningen en kall och kylig vinterdag, men det kan även de här bakverken som presenteras nedan.

Det är allt från brownies till cheesecake, men det alla har gemensamt är att de innehåller oboy. Hur sugen blev du på en skala?

 

 

Oboy vilken brownie 

Brownies finns i alla olika varianter, former och toppingar. Här är en version vi inte tror ni tidigare har testat, nämligen oboybrownie med cornflakestopping. Visst låter det gott?

 

 

Oboy vilka chokladbollar 

Chokladbollar, vilken klassiker. Så gott och uppskattas av de allra flesta. För omväxlings skull kan det vara kul att ta receptet till en ny nivå. Här är chokladbollar smaksatta med oboypulver. Visst blev du lite nyfiken? 

 

Oboykladdkaka med oboyglass 

Här snackar vi ett riktigt dunderrecept med oboy. Låt oss presentera oboykladdkaka med oboyglass. Alltså wow, finns inga ord att beskriva hur god den här skapelse är. Rena magin för smaklökarna!

 

Popcornkakor med oboy 

Kanske känns cornflakeskakor bekant? Här är en annan variant med popcorn istället för cornflakes och de är minst lika goda!

 

 

Oboycheesecake 

Sist men inte minst, oboycheesecake. Den här underbara skapelsen går att svänga ihop på ett kick med ett fåtal ingredienser som tillsammans skapar ett mästerverk. Spana in receptet! 

 

 

Du kanske även gillar:

- Quiz: Hur mycket kan du om varje julkalender?

- Lista: 5 smarriga julrecept du inte vill missa

- Här är bloggarnas julkalendrar 2017

- Kolla: här är 5 underbara saffransrecept som du inte vill missa

 

 

 

 

Gilla
Visa fler kategorier