Här är 5 kreativa DIY till påskstöket du inte vill missa
Påskharen väntar runt hörnet och vad passar då inte bättre än lite grymma DIY-tips?
Fira in påsken på bästa sätt med den grymmaste efterrätten och påskris som kommer imponera på dina gäster (och Instagramföljare).
Chokladdoppade jordgubbar och chokladpudding.Klicka här för att se hur du gör efterätten.
1. Ett mumsigt morotsland
Har ni någonsin sett något så gulligt? Ibland kan det vara svårt att hitta inspiration till en rolig efterrätt men med den här kommer du uppfylla allas förväntningar - med kaninlängder!
Här kan du läsa om hur du gör för att skapa den äggiga desserten.
2. Fyllda chokladägg
De må se ut som vanliga ägg - men icke! Med kinderägg och en god fyllning skapar du den här söta (i dubbel bemärkelse) desserten till helgens firande.
Klicka här för att se hur du gör ditt eget gipsägg.
3. Gör ditt eget påskägg av gips
En steg för steg guide på hur du gör ditt alldeles egna påskägg. Perfekt att fylla med godis, påskpynt eller blommor.
Här hittar du vad du behöver för att göra påskriset.
4. Stilrent påskris för den kräsne
Är du inget stort fan av färglada fjädrar och prickiga ägg? Vi har lösningen! Ett påskris som både är snyggt (så det inte behöver sticka dig i ögonen varje gång du går förbi) och som ger lite påskkänsla.
Läs om hur du gör fågelboet här.
5. Dekorativt fågelbo
Här är valmöjligheterna många. Boet kan du använda både som prydnad eller som uppläggningsfat på middagsbordet. Låt kreativiteten flöda!
Läs här om hur du gör dina egna ägg med valfria motiv på.
6. Trendiga marmorägg
Marmor är sedan länge en trend när det kommer till..ja, allt egentligen! För alla er som inte kan få nog så kan du nu fira in påsken med inget mindre än marmorägg. Hur coola är inte de här?
DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
- Såhär gör du ett supersnyggt nät att hänga dina bilder på
- Trendenser tipsar som en klädhängare för babykläder
- Lista på 50 grymma bloggare att hålla ett extra öga på
- Missa inte chansen att vinna fina priser i vår bloggtävling #HappiChallenge
- 4 coola påskrecept du inte får missa