Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Var med i #HappiChallenge – sprid nätkärlek och tävla om fina priser

blogg.se 03/04
Var med i vår utmaning #HappiChallenge som gör nätet och bloggvärlden lite mer happi! Blogga varje dag i tre veckor och du kan vinna en superkamera och 100 000 bloggpoäng.

Anta vår utmaning och sprid kärlek på nätet under tre veckor i april.

Nio lyckliga vinnare kommer att få varsin Happitudetröja som de får designa själva.

Ooooch. Om du bloggar varje dag i tre veckor så kan du vinna alla bloggares dröm: En superkamera!

 


Gör så här:
  • Anmäl dig till tävlingen här (det räcker att du gör det en gång).
  • Blogga om något som sprider positivitet. Det kan till exempel vara något som inspirerar dig, gör dig glad, peppande tips eller varför inte lyfta fram till exempel bloggkollegan som du tycker förtjänar att hyllas lite extra.
  • Skriv med #HappiChallenge i inläggen som är med i tävlingen (det behöver ej vara i rubriken, utan bara finnas med i inläggen). Så här kan ett tävlingsinlägg se ut.

 

Tre gånger i veckan utser vi en vinnare som belönas med en tröja från Happitude som du kan sätta din egen personliga text på.

 

Dessutom: Om du har bloggat (minst) en gång om dagen under dessa tre veckor (5-26 april) med hashtaggen #HappiChallenge har du också chansen på vårt storpris som är en kamera för 3,000 kronor, plus 100 000 bloggpoäng. Inte illa om vi får säga så själva.

 

Känns det fortfarande lite otydligt?

Här får du svar på de vanligaste frågorna

 


Det här tittar juryn efter:

Välskrivna inlägg som sprider positiv anda och tillför någon form av värde för läsare. Det behöver inte vara jättelånga texter (om du inte vill), men i alla fall minst ett stycke eller två. Dela gärna blogginläggen på Facebook och Instagram – det tycker juryn om. Knep: Dela dina blogginlägg i olika Facebook-grupper också.


Vinnare

Varje vecka tävlar vi ut tre tröjor från Happitude, de presenteras i våra kanaler (startsidan, Instagram, Facebook). Storvinnaren som får en kamera för 3,000 kronor och 100 000 bloggpoäng kommer att presenteras 1 maj. Vi gör även en artikel med den som vinner storpriset och delar den i våra kanaler. 


Lycka till!


Kommer du delta i #happichallenge?
 

Du kanske även gillar:

Gilla
Visa fler kategorier