Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är coola påskrecepten du inte får missa!

blogg.se 22/03
När påsken är kommen är våren här på riktigt. Till den stundande helgen måste det ju bakas så att det blir helt rätt stämning i hemmet. Här har vi samlat recepten du inte får missa.

Kavla upp ärmarna, fram med formarna och mjöla kinderna. NU ska bakas rejält inför påskhelgen. Finns det något härligare än påsk? Ljuset är tillbaka i våra liv och härliga bakverk står på schemat. 



1. Först ut har vi dessa supersöta små höns som verkligen är påskiga. Små och fina, perfekta att ge till alla påskkärringar som kommer på besök. Eller varför inte ha dem som dekoration lite här och där i hemmet? Fast helst vill man ju bara äta upp dem.

Söta små påskhöns.



2. Plupp, plupp, plupp. Här pluppar det ut en massa ägg. Vaniljcupcakes med vit chokladfrosting toppade med delikata och superfina chokladägg. Perfekt påskdessert om ni frågar mig. 


Vaniljcupcakes med vit chokladfrosting och söta godis-ägg.

 

 


3. Påsktårta delux med lime och kola! Inte nog med det. Tårtan är dekorerad med Kinderägg, påskägg och chokladstavar. Kan väl inte bli bättre?

Lime-och kolatårta.

 



4. Sist men inte minst. Vad vore väl påsken utan en massa söta småkakor? Här har ni ett enkelt recept. Sedan kan ni också göra gulliga figurer, som dessa kycklingar.

Små söta kakor i form av kycklingar.

 

Läs även: Åtta tips - så fixar du påskkänslan 

 
Ska du göra något av dessa recept?



 




Gilla
Visa fler kategorier