Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Julia, 23 år: 9 anledningar varför du vinner på att vara singel

blogg.se 18/11
Har du någon gång funderat vad som hade varit bättre i ditt liv om du hade ett förhållande? Sluta upp med det genast. Läs denna lista och fokusera på det positiva med att vara supersingel!

"Skulle inte du vilja ha pojkvän?"

Den frågan har vi nog alla fått, men det är verkligen INTE synd om oss singlar.

Här är bara några av 100 anledningar varför vi faktiskt har det bättre än er som är i förhållande.

 

 

 

1. Strong independent woman 

Me myself and I. Yes, du kommer nu att göra allt själv. Var självständig! Ta vara på ditt singelliv - all tid är din tid. Fixa allt som ska fixas på egen hand. 

 

 

 

2. No drama

Du har ingen som gnäller, tjatar eller vill ha diskussioner om varför du inte har diskat gårdagens disk. Ingen ifrågasätter heller precis allt du gör eller vem den där killen från förra helgens hemmafest var. 

 

  

 

3. Du behöver inte anpassa ditt liv efter någon annan

Att vara spontan kan ju vara bland det bästa. Du behöver inte pussla ihop din vardag efter någon annan. Boka en weekend samma vecka eller följ med kompisen på ett event samma kväll. Och du behöver aldrig kompromissa. Feel free!

 

 

 

4. Du bestämmer själv vad du ska äta

Ät omelett till middag, glass direkt ur förpackningen eller en flottig take away. Vi behöver inte ha den dagliga diskussionen om vad som ska handlas eller ätas. Och det värsta: När du frågar din partner vad ni ska äta och den svarar "jag vet inte". Putsveck med det!

 

 

5. Du får ha hur stökigt du vill - utan att någon annan påpekar det

Ha hur mycket klädproblem du vill, helst varje morgon. Du kan låta det ligga kvar på golvet tills du kommer hem. Och ingen, ingen kommer klaga över att du har kläder över hela lägenheten. Och ingen kommer lägga dina saker på ställen där det INTE ska ligga. WIN!

 

 

6. Ha en all-nighter varje helg 

En vinkväll med dina tjejer kan aldrig slå fel. Fläng runt halva stan, var ute till fem och flirta hur mycket du vill - med vem du vill. Du kommer inte vakna dagen därpå med en partner som ifrågasätter vad som egentligen hände igår. Och ja, du hade nog roligare än dina toffelvänner i helgen.

 

 

 

7. Du slipper ha dåligt samvete

Under bråk kan det lätt hoppa grodor ur munnen. Speciellt ur oss som lider av hett temperament. Du säger saker du egentligen inte menar. MEN du kallar aldrig en vän något illa hur oense ni än är, right? Alltså, vänner behöver man aldrig bråka med.

 

 

 

8. Sleepover när du vill

Behöver inte dubbelkolla med någon annan om det är okej om din bästis sover över. Och nu finns det ju faktiskt plats i sängen med dig, så ni behöver inte ens sova i olika rum.

 

 

 

9. Du kan fokusera på dig själv

Du kan göra det DU själv gillar. När man är i en relation kan det lätt bli att du hakar på din partner, efter hans/hennes intressen och planer. Du kan även jobba på dina drömmar, det kommer inte vara någon hindrar dig. DET ÄR BARA DU!

 

 

Och ja absolut, det kan verkligen vara supermys att vara i ett förhållande. Men då ska det ge mer än att ta. Men jag tänker iallafall fortsätta vara singel tills någon helhjärtat vill bevisa för mig att jag blir lyckligare av att vara i vårat förhållande.

 

Trivs du med att vara singel?
 
 
 
DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
  • Aiia: 7 anledningar till varför du ska onanera mera.
  • 50 saker alla tjejer bör ha på sin bucketlist!
  • Sover du med kläder på? Sluta med det.
  • 5 tips för bättre självkänsla.
  • Nellie om kärlekslivet: Jag skulle aldrig dejta en kille.
Gilla
Visa fler kategorier