"Genom att blogga kan jag dela min historia och inspirera andra till att göra livsstilsförändringar"

Lindhas egna livsstilsförändringar fick henne att gå ner 70 kilo och må mycket bättre. Vi pratar om den resan men också om vad som är det modigaste hon gjort, hur en drömdag kan se ut och om hennes framtida bok.


Efter att själv ha ändrat sin livsstil och idag mår så mycket bättre vill Lindha inspirera andra också till bättre hälsa.

Hennes mål med bloggen är att få oss andra att inse att ingenting är omöjligt, det tycker jag verkligen hon lyckas med!

 

Hej Lindah! För att vi ska få en bild av vem du är innan vi läser vidare, kan du inte beskriva dig själv med tre meningar?

– Jag är en väldigt envis person så har jag väl bestämt mig för något så ger jag mig inte förrän jag har lyckats. Jag är också väldigt kreativ och gillar att utmana mig själv och hitta på nya projekt. Sedan har jag ända sedan jag var barn tyckt om att hjälpa andra människor och är väldigt omtänksam, att finnas till för andra är en röd tråd i mitt liv.

 

Sådan fin bild på henne!

 

Fina egenskaper du! Hur kom det sig att du började blogga?

– När jag hade gjort min viktresa och gått ner 70 kilo så var det många runt omkring mig som tyckte att jag skulle börja blogga om hur det gått till. Jag som aldrig läst bloggar själv blev nyfiken och kände att det var nytt och spännande! Genom att blogga kan jag dela min historia och inspirera andra genom att visa att det går att göra förändringar i livet. Ingenting är omöjligt!

Via bloggen fick vi följa med till Ecocafé med godsaker som är bra både för kropp och själ. LCHF, Raw, glutenfritt - något för alla!

 

Det tror jag du lyckas väldigt bra med! Vad har du för mål med bloggen? Våga drömma stort nu!

– Att kunna leva på min blogg, starta upp en egen verksamhet och peppa andra till att sträva mot en bättre hälsa.

 

Förändringar har skett som ni kan se.

 

Vad är det modigaste du gjort?

– Att jag vågade ta steget och hittade viljan till att göra en livsstilsförändring. Jag ändrade min kost, började träna och mitt liv förändrades till det bättre, inte bara av viktminskningen utan på många plan. Är så stolt att jag aldrig gav upp! Att jag idag föreläser inför flera hundra människor runt om i Sverige om min resa hade jag aldrig trott om något frågat den Lindha jag var för några år sedan.

 

En hel del träning ligger bakom Lindhas förvandling.

 

Det är så imponerande, var stolt över det! Kan du beskriva en drömdag för dig, vad innehåller den?

– Åh, då är jag helt ledig och har tid bara för mig själv. Kan dricka kaffe i lugn och ro på morgonen, ta en promenad, fixa naglarna och sedan har jag bokat in en massage eller spabehandling - en hel dag att ta hand om mig själv helt enkelt. Sedan går jag ut och äter en god middag på restaurang med min familj.

 

Nyttig mat behöver inte vara tråkig! Såhär kan en veckas middagar se ut för Lindha.

 

Woho, selfcare-day. Mer sånt till alla! Vad ser du fram emot just nu?

– Jag har nya inplanerade föreläsningar nästa år och sedan vill jag bli färdig med boken om min livsstilsförändring som jag har börjat skriva.

 

Här står hon minsann på scenen

 

Ett bokprojekt! Gud så kul! Men du, som sista grej vill jag veta något konstigt eller pinsamt du gör när ingen ser!

– Haha, den frågan har jag aldrig fått förut! Det första jag kommer på är att om det är lång kö i kassan och jag har bråttom gör jag tåhävningar och fokuserar på andningsminuten stället för att bli irriterad.

 

Låter som ett bra tidsfördriv, mycket bättre än irritation! Tack för att du ville prata med mig och heja dig som gjort de här förändringarna!

 

Här hittar ni Lindhas blogg!

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ:

- "För att få en stor blogg måste du ha en nisch".

- Fem tips som får dig att må bättre!

- Krönika kring ordet tjock.

- Tankar om kroppen efter ett viktras...

- Kroppshetsen på sociala medier har gått för långt!

stats