Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare: Så träffar du vänner via bloggen! 

Moa Alfredsson 23/07
"Det som börjar med en kommentar här, en kommentar där och en kommentar tillbaka är det roligaste med att blogga."
Dröm dig bort till en annan värld med de fantastiska texterna och bilderna på Jorés blogg. För oss berättar hon om hur hon använder skrivandet som en form av terapi – och hur bloggen fungerat som ett sätt att lära känna nya vänner.

 

Hej bästa Joré! Vad handlar din blogg om?
Min blogg handlar om mitt liv och det jag gör av det: jag reser en del, har för snart ett år sedan flyttat utomlands för att plugga på uni, tycker om att dra på diverse utflykter med mina vänner och familj, skriva, läsa böcker och knäppa saker på internet, baka och såklart fota allt. Rätt ofta använder jag bloggen till att skriva av mig när jag mår sådär, men lika ofta när jag vill berätta om något kul jag gjort eller tipsa om något bra jag upptäckt. Så för att sammanfatta: min blogg handlar till 75% om mig och till 25% om mitt fotointresse.

Så härligt att börja dagen såhär!

Härlig blandning! Vad tycker du är absolut roligast med att blogga?
Tycker det är grymt roligt att kunna se tillbaka på saker jag gjort, ställen jag rest till, känslor jag känt och saker jag grubblat på med nya ögon månader eller till och med år senare. Dessutom har jag via bloggen träffat flera stycken personer som jag med största sannolikhet aldrig skulle ha träffat annars och de har alla visat sig vara supertrevliga - så jag skulle vilja hävda att “bloggvänskaperna" som uppstår, de som börjar med en kommentar här, en kommentar där och en kommentar tillbaka är det roligaste med att blogga.

Lär känna Joré bättre! 

Vi måste få veta: vad inspirerar dig?
I själva bloggandet blir jag inspirerad av andra bloggare - stora som små, och av andra fotografer. Det finns så otroligt många människor där ute som är så oerhört BRA på det de gör och att beundra dem inspirerar mig. Och att borsta tänderna. Vill påstå att 90% av mina bra idéer någonsin har kommit till under de fyra minuter om dagen jag ägnar åt tandborstning. I livet blir jag mest inspirerad av min familj och mina vänner. Tänker ofta att jag har haft väldig tur i livet som är omgiven av så kloka och starka människor som tror på sig själva, vågar ha åsikter om viktiga saker och göra det de känner är rätt för dem. Och som är så galet roliga!

Häng med på härliga utflykter!

Kan inte du berätta om något inlägg som du är lite extra stolt över?
Hmm. Det första inlägget jag kom att tänka på som svar till denna fråga är skrivet för två år sedan - och det är detta inlägg med tips om hur man blir mer produktiv och tar bättre vara på sin tid. Även om jag säkert skrivit bättre, mer väluttänkta, mer välformulerade inlägg sen dess (med mycket bättre bilder!) så är just detta ett inlägg jag håller kärt dels för att jag tyckte att det var så himla kul att skriva och dela med mig av tips som faktiskt fungerar för mig och dels för att jag fick så mycket respons på det (mer än jag fått på något inlägg tidigare) och att folk kom och bidrog med sina egna råd. Kommentarsfältet blev både som en diskussion och en förlängning av inlägget och sånt tycker jag är härligt.

Annars är jag rätt stolt över hela min gatufotografi-kategori faktiskt! Tycker bilderna där känns genuina och förmedlar upplevelserna från diverse städer bra.

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

Så får du fler blogg-läsare! 

- Colorelle berättar: så får du din modeblogg att växa!

Fotografen tipsar: så blir dina bloggbilder bättre! 

- Bloggaren berättar: så gjorde jag för att få över 100k på Instagram! 

Gilla
Visa fler kategorier