Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare: "Det känns jätteviktigt för mig att inte bidra till perfektionshetsen som pågår i sociala medier"

Moa Alfredsson 16/04
Daniela berättar varför hon tycker det är så viktigt att vara sig själv på bloggen!
Veckans bloggare Daniela tog hem vinsten i kategorin Årets stjärnskott i blogg.se priset. Inspireras av livsstilsbloggaren som vägrar visa upp en förskönad bild av verkligheten på sin blogg. Att vara på riktigt är A och O för Daniela! 

 

Hej Daniela! Berätta om din blogg!
I min blogg blandar jag både högt och lågt, och bloggen innehåller allt från humoristiska, lättsamma texter, till långa, djupa inlägg om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Det känns jätteviktigt för mig att inte bidra till perfektionshetsen som pågår i sociala medier, så är du på jakt efter felfria bilder och opersonliga texter där du kort får läsa om hur fantastiskt allt är, är min blogg nog inget för dig. Men annars vill jag se min blogg som en blogg där det finns något för alla. 

Läs Danielas peppande inlägg om tre saker hon tycker är extra härliga just nu! 

Vi älskar att du känns så himla ambitiös med din blogg! Vad har du för mål med bloggen?
Just nu är bloggen redan lite som mitt deltidsjobb, vilket känns helt fantastiskt, men jag vill såklart fortsätta utveckla bloggen och få den att växa ännu mer! Vill gärna i framtiden kunna jobba med bloggen ca 50% av tiden, och så hoppas jag på att en vacker dag vinna ett bloggpris i Finland också.

Förra året tog Daniela hem vinsten i kategorin årets blivande stjärnskott i blogg.se priset!

Vart hittar du all din inspiration? 
I bloggvärlden är det nog Egoina som inspirerar mig allra mest just nu. Hon har lyckats bygga upp en välbesökt blogg som känns ärlig, rolig och äkta, utan några perfekta fasader, utan att provocera och utan att verka det minsta dryg.

Daniela har skrivit ett himla bra inlägg om hur man är sig själv på sociala medier! 

Vi måste bara få veta: vilken är din största last i livet?
Choklad, choklad och återigen choklad.

Veckans bloggare är ingen sommarmänniska. Läs varför här!

Om du fick drömma fritt, hur ser ditt liv ut om 10år?
Oj... Om tio år är jag 35 (hej hej ålderskris!), och då vill jag nog, som ungefär alla andra också, ha rest mycket, gift mig, bildat familj, köpt lägenhet och allt det där. Men, är det något jag lärt mig under mina 25 år, är det att livet inte alltid går som man trott/planerat, så vi säger så här istället; Om jag fick bestämma hur mitt liv ser ut om tio år, så önskar jag inget annat, än att det är ett lyckligt liv, oavsett hur det ser ut.

Så bra svar! Tusan tack Daniela för att vi fick prata med dig! 
Gilla
Visa fler kategorier