Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare: Så blir ditt hem snyggare!

Moa Alfredsson 13/08
Inredningsstylisten delar med sig av sina bästa inredningstips!
Jasmina Bylund är inredningsexperten som inte bara jobbar med att styla hem utan också bloggar om det. Ta del av det absolut bästa tipsen från någon som verkligen vet hur man gör. Låt Jasmina bli din personliga inredningsstylist!

 

Hej Jasmina! Berätta lite om din blogg!
Min blogg är en plats där jag delar med mig av en liten bit av mitt. Mest handlar det om inredning eftersom det är mitt jobb men det blir även en hel del familjeliv och allt som hör det till. Och så någon resa då och då.

Hur härligt ser inte det här ut?

Åh va härligt! Vad tycker du är absolut roligast med att blogga?
Att få dela med sig och inspirera! Men också att ha nånstans att lägga upp alla bilder man tar. I kameran eller mobilen gör dom ju ingen nytta och ibland kan jag få ett litet löjligt lyckorus av att få dela med mig av en masa fina bilder och tips.

Kolla in Jasminas nya härliga porslin!

Du är ju grym på inredning, hur gör man för att hitta sin personliga inredningsstil?
Det förmodligen svåraste med inredning är att hitta sin personliga stil men enligt mig är det viktigaste tid. Ett vackert och personligt hem måste få växa fram själv. Man kan kopiera hur många tidningsuppslag eller Pinterestbilder som helst men man kommer aldrig få till den där slutliga personliga touchen. 

Hur inreder man barnrum? Jasmina vet!

Finns det några allmäna inredningstips på hur man ska tänka när man inreder sitt hem som du kan dela med dig av?
Den klassiska röda tråden! För att få till ett harmoniskt hem behöver det finnas en sådan. Jag brukar försöka tänka utifrån en grund som består av 4-5 olika kulörer och material för att det ska bli enkelt. Som hemma hos mig själv till exempel: där har jag valt beiget, grått, blått, mörkt trä och en massa växter. Sen kan man ju självklart addera fler färger i detaljerna. Jag älskar till exempel att smyga in pudriga rosa och gröna detaljer men basen är bra att behålla ganska lugn med ett par enstaka val. På det viset blir det också lättare att förändra hemmet med små medel.

Kolla in Jasminas snygga studio!

Dina bloggbilder är galet fina, hur lärde du dig fota? 
Jag fick en kamera av min sambo i julklapp för några år sedan och efter lite pill och hjälp på vägen så lär man sig.  Sen har jag som tur en bästa vän och en pappa som också är fotonördar  så man har alltid någon att utbyta tips och trix med. Men det mesta handlar om att kunna jobba med ljuset och att hitta fina vinklar. Det låter kanske lätt som en plätt men det är inte alltid så enkelt som det låter.

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

Så får du fler blogg-läsare! 

- Colorelle berättar: så får du din modeblogg att växa!

Fotografen tipsar: så blir dina bloggbilder bättre! 

- Bloggaren berättar: så gjorde jag för att få över 100k på Instagram! 

Gilla
Visa fler kategorier