Skapa blogg Logga ut
Skaffa PRO Stil My Everyday Ruff Diamonds Foodie Bloggspaning Kontakta support

Nu blir mobilbloggandet ÄNNU lättare och bättre - nya appen är här!

Isa Bylund 1 vecka sedan
Äntligen hörrni, nu är nya appen här! Vi har jobbat länge för att den ska bli perfekt för ert bloggande och nu är vi heeelt nöjda!

Först blir startsidan uppfräschad (det kan ni läsa mer om här) och nu kommer även en såå förbättrad app!

Som vi längtat! Ni med, hoppas vi såklart.

 

Med denna blir det mycket enklare att skriva inlägg, ladda upp bilder (och redigera dem, woho!), se din statistik, läsa och svara på kommentarer - ja, allt det där man vill göra med sin blogg.

 

Det har skett många förbättringar kring bilderna till bloggen. Nu kan du ladda upp flera på en gång från kamerarullen, du kan som sagt redigera dem och lägga på ett schysst filter om du är sugen på det och det går även att klistra ihop kollage med flera bilder. Vissa hade lite problem med krashande app, bilduppladdning och inte fick fullbredd, men vi har fixat detta nu 👍

 

Till vänster ser ni sidan för kollage där det finns olika mallar att välja på. I bilden till höger syns sidan där ni kan lägga olika filter på bilderna. 

 

Vill ni ser mer detaljerat hur statistiken ser ut för bloggen? Yes, det har vi fixat! Nu kan du se både dag för dag, över längre perioder, vilka tider på dagen flest kikar in. Sånt är ju faktiskt väldigt kul!

 

En annan ny detalj som vi tror kommer uppskattas är att vi pushar för olika inlägg från andra bloggare i appen, där har ni bra läsning när ni själva bloggat klart men ändå har en bit kvar av bussresan...

 

Här syns statistiksidan (vänstra bilden) och även flödet där ni får tips om blogginlägg (högra bilden) 

 

Det går också att välja att ha pushnotiser när kommentarer trillar in och du kan smidigt svara på dem via appen.

 

OCH!! Som sista skryt: ni kan tidsinställa bakåt i tiden, radera bilder från bildarkivet och kan lätt lägga in Youtube-klipp eller Spotify-listor. Just det: Det är även enkelt att redigera inlägg på datorn som är gjorda i mobilen – och tvärtom. Så skönt. 

 

Sådär, nu vet ni vilken bra grej det är så ladda genast ner den och prova själva. Ni hittar den om ni söker på blogg.se i Appstore. Appen finns än så länge bara till iPhone, men snart till Android. Direktlänk här!

 

Är det minsta oklarhet eller strul för er så tveka inte att mejla vår eminenta kundtjänst så hjälper vi er i ett nafs. 

 

Gilla
Visa fler kategorier