Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

FREDAGSSNACK MED KO-HILDA: "Jag älskar bullar och att klä mig i prinsesskrona!" 

Ida Q Karlsson 12/01
Den här veckans fredagssnack är med en annorlunda gäst – nämligen kossan Hilda! Vi tar reda på vad en blogg-ko har för sig om dagarna och vad hon skulle gjort om hon blev en människa.

Inför varje helg har vi ett kort och kul prat med en av våra bloggare.

Utöver hur deras perfekta helg ser ut tar vi reda på roliga och knäppa detaljer om dem.

Idag pratar vi med vår underbara blogg-ko Hilda från bloggen kohilda – såklart!

  

 

Hur ser den perfekta helgen ut enligt dig?

– Den börjar med att jag sovit gott och då jag vaknar vill jag ha min goda varma mjölk ur min tutthink. Sen vill jag gärna ta en promenad runt mina ägor och kolla att läget är okej och sen smaska i mig goda bär från buskarna. Efter det vill jag gå på ko-spa och njuta och idissla medan jag hör min egen låt. En underbar ko-massage får ju absolut inte glömmas efter ko-spat. Efter det så vill jag göra mig fin med mina smycken och rosa klövar och givetvis vill jag ha min prinsesskrona och min ko-klänning på mig. Då kan jag gå iväg till ett café där de serverar gott ko-fika och fika mitt kvällsmål innan jag lägger mig för att sussa för natten!

 

När det inte finns några bär på buskarna fungerar hallonkräm minst lika bra! 

 

Vad är det bästa med att vara en blogg-ko?

– Hmm... Jag har ju inte testat några andra yrken – jag tror att jag föddes som blogg-ko. Men det jag trivs med som blogg-ko är när jag får komma in i människohuset för att bli bjuden på mumsigt ko-fika och chilla en stund. Sen är det också jättekul att åka på uppvisningar och träffa de som gillar mig. Och det roligaste är när jag får ha min prinsesskrona på mig, ha rosa klövar och fina halsband – muuuuu så kul!

 

Vad brukar du göra när ingen ser?

– Jag brukar tugga lite på mina hästvänners svansar, för att jag vill att de ska få en lika fin svans som jag har...

 

cow GIF

 

Vilken är din favoritsyssla?

– Haha, det var en lätt fråga! Givetvis så är det att fika jättemuuuumsigt ko-fika – hörde ni vad som fanns i ordet: muuuuuu det är ju därför det är så gott!

 

Vilken kändis skulle du vilja äta middag med, död som levande, varför?

– Den här frågan är lite knepigare, men jag har tre kändisar att bjuda till mitt matbord. Om inte de hinner bjuda mig före förstås... Första gästen är Mojje, för att han sjunger en så fin ko-låt, han borde få spela in min egna låt som jag har – det hade varit grymt muuuigt! Andra gästen är Babsan för han gillar både bling-bling och rosa, det är kul, för det gör jag ju också. Tredje gästen är Birgitta som är domare i kändisbagaren. Hon måste ju kunna göra sååå underbart goda kakor till mig som jag får mumsa i mig... Så himla gott det skulle bli att få bli bjuden på mumsigt ko-fika av henne!

 

spongebob squarepants eating GIF

 

Om du var en människa, vad är det första du skulle gjort då?

– Lätt fråga igen: Jag skulle tagit bort alla hagar och dörrar som hindrar mig att gå dit jag vill… och låset till kakburken förstås! Det är ju bra att ha fixat det om jag skulle bli en ko igen. Men skulle jag ha blivit en människa för gott, så skulle jag ha blivit en bagare eller en artist, för det är nog de yrkena som ligger mig varmast om mitt ko-hjärta!

 

Du verkar vara en riktigt fabulös och trevlig ko! Tack för att du tog dig tiden och svara på dessa frågor mellan prinsesskläder och fantastiska ko-fikor! Här hittar ni Hildas blogg!

 

good bye GIF by Cheezburger

 

TREVLIG HELG!

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ: 

10 supersöta husdjur från våra bloggare

Fredagssnack: "Jag moffar ost och pasta!"

Spiderchick: "Jag skulle vilja vara en koala"

10 bloggare vi följde förut – vad gör de nu? 

Veckans blogg om sitt bakintresse!

Gilla
Visa fler kategorier