Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

10 bloggare som försvann – vad gör de nu? 

blogg.se 07/12
Vi följde dem verkligen ÖVERALLT – på fest, shoppingrundor, utomlands och fikadejter! Men vad gör våra dåtida toppbloggare idag?

Det fanns en tid då vi alla var som fastklistrade vid datorerna och ivrigt väntade på nya inlägg från våra toppbloggare.

Vi spenderade nästan mer tid på att uppdatera oss om deras liv än att försöka göra något med våra egna.

Men vart tog de vägen sen?

Vi listar tio bloggar som försvann och vad de håller på med idag!

 

 

Bildkälla: Gaybloggen

 

1. Amir Akrouti – ”gaybloggen”

Åh den kära gaybloggen! Vi kunde verkligen inte få nog av inläggen om skamlöst festande på Stureplan och sönderblekt hår. Amir levererade sminktips och kärlekshyllningar till idolen Britney Spears. Han höll sig länge kvar i bloggvärlden för att sedan ramla ner i youtubefällan där vi fortfarande kan följa hans kärlek till Brittan och smink.

  

Bildkälla: BaraSara

 

2. Trehundrasextiofemdagarnu

Bloggen med de välskrivna och ärliga inläggen om hjärtesorg och depression som fick det att vattnas i ögonen. I 365 dagar skrev Sara om vägen tillbaka efter ett uppbrott. Idag kan vi glädjas genom att läsa om en lyckligare Sara här. Hon skriver om livet med partnern R och dottern Amanda.

  

Bildkälla: Moa Murderess

 

3. Moa Murderess

Rött hår, piercingar, och fantastiskt coola klänningar – det var Moas signalement på den tiden. Hon skrev om kärleken till mjöl och gulliga grisar. Ett tag kombinerade hon blogg med youtubekanal men idag satsar hon helhjärtat på youtube där vi får ta del av vloggar, vegantips och hennes webbshop dressedtokill!

  

Bildkälla: Zarish

 

4. Zara Larsson

En annan blogg vi hängde mycket på är Zara Larssons! Jag tror inte vi behöver förklara vad som egentligen hände: med både rockbjörnen- och grammispriser följer vi istället hennes liv som artist!

 

Bildkälla: My Baby Dolls

 

5. My Baby Dolls

Satu drev bloggen om livet med mannen från Uruguay och deras sex barn. Varje dag svettades vi i takt med den växande förundran över hur hon klarade av att blogga och samtidigt ta hand om alla barnen! Under åren som gått har familjen växt och vi kan idag läsa om hennes liv och ”the great 8” här!

 

 

Bildkälla: myshowroom.se

 

6. Rosanna Charles

Hon levde livet på Stureplan, hänge mycket med Kissie och Amir samt skrev om skamlösa intriger och drama. Vi satt på helspänn och väntade på nästa inlägg om vilket bråk hon varit med i nu, samtidigt som önskan om att få vara en del av deras trio bara växte och växte. Nu har hon slutat blogga och istället startat företaget 2agency!

 

Bildkälla: Cfelicia

 

7. Dennis M

Under den här bloggeran var vi alla riktiga suckers för gossip och drama, vilket Dennis snabbt lyckades skapa. Tidigt i hans bloggkarriär öppnade han webbutiken DM Retro som skulle komma att få mycket kritik – vilket gav honom mer publicitet. Trots all kritik har han idag det framgångsrika företaget Dennis Maglic med både webbutik och fysiska affärer!

 

Bildkälla: devote.se

 

8. Keela

Vi förundrades över hur hennes hår alltid kunde ha så mycket volym, trots mössa, och vi älskade hennes inlägg om självpepp. Efter den stora bloggtiden började hon med youtube och flyttade till LA för att leva life. Nu är hon tillbaka i Sverige där hon hänger på roliga events med andra youtubers och uppdaterar oss sporadiskt via blogg och youtubekanal!

 

Bildkälla: Daniel Stigefelt

 

9. Rebecca Stella

Artist, designer och programledare – allt detta och mycket mer fick vi läsa om i Rebeccas glamorösa blogg! Vi avundades hennes lyxliv och önskade att vi själva hade samma driv som henne. Idag kan vi följa hennes liv, i LA på heltid, via Instagram där hon uppdaterar om hennes egna kläd- och sminkmärke samt graviditet!

 

Bildkälla: Fokis lookbook

 

10. Foki

Gulliga smycken, överpimpade naglar och kanske världens sötaste människa. Vi älskade att följa hennes blogg, se de vackra bilderna och få den där dagliga dosen av söthet. Vi fick följa hennes flytt till Bangkok och starten av webbshoppen Fokiwa. Idag är hon kvar i Bangkok där hon bloggar, arbetar med sin hårvårdsserie Zoirak samt väntar sitt första barn! Så kul!

 

Youtube, lite bloggande och egna varumäkren alltså – så härligt och se att det faktiskt går bra för våra favoritbloggare! Hoppas ni uppskattade en liten tillbakablick och blev lika nostalgiska som jag blev! Nu när jag vet att de fortfarande finns möjlighet att följa vissa utav dem, kanske jag kommer göra det i smyg hehe.

 

 

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ:

– Vill du få fler läsare till din blogg? 

– Göteborgs 5 största bloggare

– 20 bloggar som delar med sig av sin kamp mot sjukdomen.

– Tjäna pengar på bloggen!

– Tom Cruise på Sture-P!

Gilla
Visa fler kategorier