Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vi listar 6 kärleksfulla mammabloggare du INTE får missa

blogg.se 28/05
I samband med mors dag passar vi på att hylla mammor lite extra. Här listar vi sex bloggare som skriver mycket om sina barn och familjelivet i stort!

Mammor tröstar, plåstrar om och ger värdefulla råd.

Utan dem skulle världen vara en lite mindre kärleksfull plats.

Här hyllar vi sex mammor som alla sprider glädje och värme!

 

1. Yohanna Bredén

Yohanna är mamma till busfröna Elliot och Fiona och skriver mycket om sin vardag, men även om DIY-tips och inredning. Hon har nyligen skrivit ett inlägg om att resa med barn utifrån deras semester på Rhodos. 

 

2. Anna Wiklund

Anna driver bloggen annawii.blogg.se där hon skriver mycket om sin 7 månader gamla dotter Cornelia och mode. Du kan även läsa om Annas tid som gravid. På bloggen bjuds det på mycket outfitbilder och det är en självklarhet att mamma och dotter ska matcha. 

 

3. Denise Hinkelman

Denise driver bloggen deniseochkaylie.se och är mamma till tvååriga dottern Kaylie. Hon har bland annat skrivit om fördomar folk har om lesbiska, varför hon och hennes fru inte vill ha fler barn och varför man borde låta barn vara hemma längre när de varit sjuka.

 

4. Carolina Hell

Carolina driver bloggen lillahell.com och är mamma till sonen Bernhard som hon och hennes man fick via IVF. Förutom att läsa om deras resa till att bli gravida kan man läsa om deras vardagsliv som barnfamilj. 

 

5. Lilié Biskopsdotter

Lilié driver bloggen Biskopsdotter.se och skriver mycket om sin dotter Elleonora. Förutom livet på landet skriver Lilié mycket om DIY-tips, inredning och baby nummer 2, även kallad lilla E, som beräknas komma i september. 

 

6. Ingrid Wenell

Ingrid är mamma till 7 månader gamla dottern Olivia och jobbar som fotograf. Även hon har dokumenterat sin tid som gravid och ger mycket tips och råd på kläder som inte skriker mammakläder. 

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier