Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg - lär känna den mammalediga förlagsredaktören Evelina Wilson

blogg.se 19/06
Denna vecka får vi möta Evelina Wilson. Hennes blogg blandar inlägg om vardagen med inredning, trädgårdsfix och mammaliv. Hon vill peppa, inspirera och skriver gärna med glimten i ögat.

Det är så härligt med mixen av inlägg i Evelinas blogg. 

Oavsett vad man gillar att läsa om kan man hitta något där.

Vi vill veta mer om personen bakom de fina bilderna och glada inläggen.

 

Hej Evelina!

Nu tycker vi verkligen det är dags att du får bli veckans blogg, det märks att du lägger ner mycket tid på den. Om man inte varit inne hos dig förut, vad kan man då vänta sig för typ av inlägg? 

– Jag blandar vardagsinlägg med inredning, lägenhetsfixande och trädgårdspyssel. Självklart är det en del mammaliv också då vi har en pojke på åtta månader. Jag hoppas att jag kan peppa och inspirera mina läsare och vill få in en skämtsam ton i mina inlägg, framförallt vardagsinläggen.

 

Ni hittar en rejäl dos av inredningsinspiration i bloggen.

 

Låter som en väldigt bra blandning! Du jobbar som förlagsredaktör har vi sett, det låter himla spännande! Vad går det jobbet ut på?

 En kortfattad version är att jag hjälper författare att läsa igenom bokmanus och komma med feedback och tips. När boken är tryckt samarbetar jag även med marknadsföringsavdelningen kring marknadsföringen. Det är ett jätteroligt jobb, passar mig så bra då jag varit en boknörd ända sedan jag var fem år. 

 

Det verkar som du har gröna fingrar också, vad odlas i din lilla trädgård? 

 Jo, jag har varit en riktig blomnörd ända sedan jag var liten, de gröna fingrarna beror på stort intresse och att jag tryckt in en hel del trädgårdsböcker i huvudet. Just nu odlar jag bara prydnadsväxter men drömmer om en stor trädgård i framtiden.

 

 

Läs mer i Evelinas trädgårdskategori.

 

Med en liten bebis förstår vi att det inte blir många lugna stunder, men hur skulle du tillbringa en optimal kväll på egen hand?

Med sushi, ett gott vitt vin och så en massa lakrits och lyxiga chokladpraliner framför en riktigt bra tv-serie. Några av mina favoriter är Downton Abbey, Bron och realityserien Million Dollar Listing New York.

 


Skulle inte heller tacka nej till en sån kväll! Men apropå mammalivet, vad är det absolut bästa med att vara mamma?

Det bästa är utan tvekan att få tillbringa tid med vår son, han är en otroligt glad och positiv liten person som gör en på gott humör. Det är roligt att se honom bli sin egen person, han utvecklas hela tiden från dag till dag.

 

Evelina skriver en hel del om mammalivet med den här lille.

 

Sommaren är faktiskt här på riktigt nu, vad kan man hitta på din summer-bucketlist?

– Jag ska njuta så mycket, ser fram emot att hänga på uteplatsen med ett glas vin, grilla med kompisar och visa Adde hans första sommar! Vi ska åka upp till våra familjer i Österbotten också och hänga i sommarstugan där. Det ska bli jättekul!

 


Åh, vilken sommardröm. Tror ni kommer få en fantastisk sommar, men innan du ger dig ut och njuter av den skulle vi vilja veta tre saker om dig som få andra vet!

 

1. Få vet exakt HUR filmtokig jag är! Jag kan det mesta om filmer, även om jag inte sett dem själv. Favoriterna är kusliga skräckfilmer och klassiker. Sen är jag väldigt förtjust i Disney också.


2. När jag var liten ville jag gifta mig med Christer Sjögren för jag älskade Vikingarna, haha.


3.
Jag är en språknörd och har utöver de obligatoriska spåken pluggat franska, spanska, tyska, ryska och lite kinesiska.

 
Tack för att du tog dig tid att svara Evelina, vi tror det kommer gå alldeles strålande för dig och bloggen framöver! Läs Evelinas blogg här.
 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

- Pimpa uteplatsen med 10 budgettips
- Sex fantastiska mammabloggare du inte vill missa
- Viktigt att tänka på om du vill ha en stor blogg
- Så gör du odlingar av ditt matsvinn
- Tävla med din bästa version av en polkagris. Vinnarbidraget kommer produceras och säljas i Gränna

 

Gilla
Visa fler kategorier