Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Flera år av oönskad barnlös – nu kom det efterlängtade plusset 

Blogg.se 23/03
Anna Wii och hennes man har försökt att bli gravida i flera år – utan framgång. I somras utreddes de på Barnlöshetsmottagningen, men inget fel hittades. Nu har lyckan äntligen vänt.
Det är en rejäl babyboom just nu i bloggvärlden.
Deckardrottningen och bloggaren Camilla Läckberg väntar barn med Simon Sköld.
Även bloggarna Lady Dahmer och Carin Da Silva skriver om sina graviditeter. 
 

En annan bloggare som länge har drömt om att bli mamma är Anna Wii. I vintras skrev hon ett blogginlägg om att hennes största dröm just nu är att få ett barn. Hon och hennes man har försökt att bli gravida i över två år – utan framgång. Förra sommaren anmälde de sig till Barnlöshetsmottagningen för utredningen, men inget fel hittades. Men nu har lyckan vänt. För på gravidtestet kom äntligen det efterlängtade plusset.

 

Anna kunde inte tro att det var sant och var tvungen att göra fyra test till för att vara på säkra sidan. Först då insåg hon att det låg en liten bebis i magen.

 

 

Stort grattis Anna. Hur mår du?

– Jag är så otroligt lycklig och tacksam, men mår väldigt illa. Hade ett par dagar då det vände och blev bättre men nu är det jag och toalettstolen varje kväll igen. Ha, ha.

 

När plussade du?

– Jag plussade i slutet av januari och det beräknad födelsedatum är femte oktober.

 

 

Hur var känslan när du såg plusset?

– Känslan när jag gjorde första testet var helt obeskrivlig. Jag vågade inte tro det och skickade bild på stickan till två av mina bästa vänner som även de har barn. De försökte övertyga mig om att "Jo du är gravid!" men inte förrän jag gjort tre, fyra test till vågade vi tro på det. Vi har ju velat detta i så många år så man vågar inte riktigt hoppas och tro men när det väl gått in var jag så lycklig att jag inte kunde sluta le.

 

Berätta om er resa till att bli gravida.

– Vi har velat ha barn i cirka två år, men inte riktigt fått till det. I somras anmälde vi oss till Barnlöshetsmottagningen och blev utredda där men de hittade inga fel och jag tror det var då allt släppte. Jag kommer att skriva ett längre inlägg om det i bloggen för jag tror vi är många som går eller har gått igenom liknande saker (update: här hittar du inlägget).

 

Vad ser du mest fram emot med att bli mamma?

– Allt! Bara att få hålla i vår älskade lilla kaka, det är smeknamnet tills vi vet vad det är för krabat som ligger där inne, och ge den all kärlek jag har i kroppen. Blir tårögd bara av att tänka på att vi ska få ta hand om ett helt nytt liv som vi skapat. Det kommer bli magiskt!

 

Har du fått några cravings än?

– Nej, men jag längtar så till de kommer. Eftersom jag mår så illa är jag begränsad till väldigt få livsmedel och jag börjar bli rätt less på rostmackor, grillkorv utan bröd och nudlar. Ha, ha.

 

Tack för snacket Anna!

Det ska bli väldigt spännande att följa din resa i bloggen! 

 

 

LÄSTIPS

 

Gilla
Visa fler kategorier