Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är Ruff Diamonds senaste tillskott

blogg.se 06/03
Skogsraah skriver bland annat om en sund kroppsbild och psykisk ohälsa. Hon älskar skogen, gör egna hudvårdsprodukter och vill inspirera andra till välmående. "Här peppar jag dig att vara PRECIS den du är".
Du är vårt senaste tillskott i Ruff Diamonds-crewet. Hur känns det?

– Det känns skitkul! Grymt att få vara en större del av Blogg.se, få större spridning på det jag skriver om och förhoppningsvis inspirera fler.

 

 

Vad kan man få läsa om man gör ett besök hos dig?

– Hos mig får du läsa om feminism, sund kroppsbild och psykisk ohälsa. Jag skriver debattartiklar och spelar i två band, vilket också syns i bloggen. Varje måndag lägger jag upp en läsarberättelse som mina läsare skickat in, vilket är ett mycket uppskattat tema i min blogg!

 

 

Varför började du blogga?

– Jag började blogga för många år sedan för att jag helt enkelt ville ha någonstans att skriva av mig i. En öppen dagbok för allmänheten ungefär. Jag har alltid älskat att skriva och utrycka mig, så det var grunden till att jag började blogga.

 

Vart kommer namnet Skogsraah ifrån?

– Namnet kommer från väsendet Skogsrå och uttalas även så. Jag älskar skogen, naturen och allt som har med det vilda att göra. Det är vad jag inspireras av och finner en trygghet i. Jag ville hitta ett namn som passade mig och som var mer internationellt med tanke på Å:et i Skogsrå. Jag gillade verkligen namnet så jag gjorde en egen variant av det som blev: Skogsraah!

 

 

Coolt! Följer du någon favoritblogg? Vilken eller vilka?

– Jag följer inte riktigt någon blogg slaviskt, men bloggar jag läser ofta är: moamurderess, milina, evahle, ladydahmer och arsinoe.

 

Hur ser en typisk dag ut?

– Jag går upp vid 10, utfodrar djuren, kollar mailen, skriver eller gör i ordning ett inlägg och äter någon form av frukost där emellan. Går ut med hunden, kollar serier, spelar sims, tvättar, bloggar eller promenerar i skogen resten av dagen.

 

 

Har du något mål med ditt bloggande?

– Att inspirera till bättre måenden och bryta normer! Hade jag inte använt bloggen som redskap hade jag gjort det på något annat sätt. Därför är feminism och sund kroppsbild så viktig för mig. Vi ser så mycket träning, mode, gå ned i vikt-propaganda samt normer och ideal kring hur en man respektive kvinna ska vara att det måste komma en motpol. Jag vill verkligen bidra på den punkten. Jag vill även stoppa stigmatiseringen kring psykisk ohälsa eftersom okunskapen är alltför hög än.

 

 

Vad skulle du vilja hälsa till dina besökare? 

– Välkommen till en skön, trygg plats i bloggosfären med en orädd bloggerska i spetsen som bryter normer snabbare än en isbrytare. Här får du inga träningtips för att tappa de där fem kilona eller pepp om hur många squats du ska göra för att få den där "perfekta" rumpan. Här peppar jag dig att vara PRECIS den du är, lär dig att uppskatta din egen kropp, att inte ta någon skit från patriarkatet och att inte känna dig fel för att du mår dåligt eller har ångest. Jag låter dig vara den du är och vill att du ska vara den du är. Du ska känna dig styrkt och inspirerad när du lämnar min blogg ! ♀♀♀♀

 

Berätta tre saker om dig som ingen vet

1. Hittade ett stort älgben i skogen häromveckan som förstås togs hem.

2. Gör egna hudvårdsprodukter.

3. Kan inte sluta bita på naglarna.

 

 

Gilla
Visa fler kategorier