Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 9 saker du måste veta innan du börjar dejtar en hästtjej

blogg.se 12/08
"Ridning är ju inte en riktig sport". Nej, nej, nej. Säg aldrig detta. Om du är intresserad av en hästtjej så MÅSTE du läsa den här listan.

Är du intresserad av en hästtjej? Då ska du läsa denna lista. 

Den guida dig rätt så att du slipper trampa på de värsta minorna.

Och viktigast av allt: Säg aldrig att ridning inte är en sport.

Just don't! 

 

 

1. Ha koll på hur man backar släpet

Om det är viktigt för dig att vara macho-hunken som bär de tunga prylarna och backar med släpet så kommer ditt manliga ego att ta mycket stryk om du inte är bra på det!

 


2. Förvänta dig inte att hästtjejer kommer i tid

Tiden är inte på din sida. Någonsin! Lägg alltid på minst en halvtimme till angiven tid. Hästar är oberäkneliga. Ja, det är vad hon kommer att säga i alla fall när hon väl dyker upp...

 


3. Hästen kommer alltid att gå först

Det är det första man lär sig när man stapplar in i stallet. Bästa sättet för dig att hantera det är att köpa en skoter, börja fiska, konsumera orimliga mängder sport, whatever, men något sorts eget liv bör du ha! 

 

4. "Ridning är ju inte en riktig sport" – nej, nej, nej

Vill du imponera på hästtjejer? Då ska du lära dig ett par ryttarnamn och termer. Och för allt i världen: SÄG ALDRIG ATT RIDNING INTE ÄR EN SPORT! Hästtjejer kommer inte ha den minsta humor på det området! Detta misstag kommer du troligtvis endast att göra en gång. 

 


5. Ge hästen komplimanger

Det kanske låter fånigt, men det är sant. Att ge hästen komplimanger funkar antagligen bättre än att ge henne komplimanger. Prova.  

 


6. Mancold? Mmm, inga sympatier hämtas här

Förvänta dig aldrig något medlidande för ditt nageltrång eller snuva! Hon känner småflickor som har ridit med bruten fot utan att klaga.

 


7.  Håll dig ur vägen efter en dålig prestation

Efter en dålig tävlingsrunda – gå och köp en kopp kaffe, håll dig undan i de närmaste 45 minuterna, gör dig helt enkelt osynlig. Konstigt nog kan det alltid vara ditt fel att det gick dåligt hur osannolikhet det än kan tänkas vara. Att komma med tips och idéer kan leda till offentlig avrättning!

 


8. Underskatta inte ridkillarnas attraktionskraft

Här är det inte de snajdigaste killarna i baren med snygg frisyr och fina kläder som du måste slåss om för hästtjejens kärlek. Din värsta konkurren är ridkillarna. De ser inte alltid så mycket ut för världen, men deras snygghet mäts på en annan skala, där en vanlig femma blir en tia.

 


9.  Plus minus noll = Plus

Försök inte förstå hennes ekonomiska kalkyler. Plus minus noll är plus. Och när hon ska åka någonstans med hästen kostar blyfri 95 sju kronor för en liter. Inga konstigheter. Vinningen i det för dig är att hon ger dig en perfekt ursäkt till att ett riktigt vräkigt suv-köp är ett måste. 

 

Vi känner medlidande för dig! 

 

 

Foto: Matilda Nyberg

 

/ Hästtjejerna Jenny, Hanna och Sigrid – skriver om ryttarlivet på bloggen Trojkan

 

 

 

Är det så här att dejta en hästtjej?

 

HÄR ÄR NÅGRA ANDRA HÄSTBLOGGAR:

Gilla
Visa fler kategorier